Lähetä kuva LuxJewellen koruissa ja osallistu kisaan!

Inspiroidutaan toisistamme!

Lähetä meille kuvasi valikoimamme koruissa. Voit laittaa lähikuvan (esim. korva) tai koko kuvan tyylistäsi. Voit myös lähettää samalla useamman kuvan. Suositeltavaa on toki, että kokonaisuus sisältää pelkästään LuxJewellen valikoiman koruja, mutta ei pakollista (esim. venytyskorut/korvakorut) Inspiroidutaan toisistamme! Kiitoksena saat 10€ shoppailurahaa!

Tässä vinkkimme hyvän kuvan ottamiseen:

Lähettämällä kuvasi osallistut 250€ arvoisen lahjakortin arvontaan LuxJewellen verkkokauppaan! Lähettämällä kuvasi annat oikeuden julkaista kuvasi tuotekorteissa sekä sosiaalisessa mediassamme, sillä haluamme myös muiden asiakkaiden inspiroituvan tyylistäsi!

Tässä vinkkimme hyvän kuvan ottamiseen:

1. Puhdista korut ja lävistysalue

2. Odota, että punoitus laskeutuu puhdistuksen jälkeen

3. Ota kuva luonnonvalossa, tai niin että valo tulee kameran takaa ja valaisee sinut ja kuvattavan alueen.

Voit lähettää kuvia 30.9.2024 asti. Lähetä kuvasi osoitteeseen kilpailu@luxjewelle.com otsikolla KUVAKISA. Arvonta suoritetaan 1.10.2024 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Mikäli haluat, voit kertoa lyhyen tarinan itsestäsi tyylisi ja korujesi taustalla. Nostamme mielellämme asiakkaidemme kuvia/tarinoita uutiskirjeissämme.

Kuvat osoitteeseen: kilpailu@luxjewelle.com

Vastauksena lähetämme sinulle etukoodin, joka oikeuttaa 10€ alennukseen verkkokaupassamme.

Kokosimme sinulle koruvalikoiman, jonka laatuun voit luottaa

LuxJewellen koruvalikoimaan huolitaan vain kaikkein turvallisimmat materiaalit, jotta sinä voisit käyttää koruja altistumatta ihoärsytykselle ja allergialle. LuxJewelle verkkokaupan korut ovat:
Uutiskirjeen tilaajalle

-15%

Ekasta tilauksesta

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.