Industrial Strength

Industrial strength valmistanut lävistyskoruja käyttäen vain korkeimpia standardeja vuodesta 1991. Heidän jokainen lävistyskorunsa valmistetaan huippuluokkaisessa laitoksessa Carlsbad Kaliforniassa, yhdysvalloissa.

Industrial strength on ylpeä suhteistaan swarovskien jalokiviteollisuuteen. Tämä suhde varmistaa, että vain laadukkaimmat jalokivet asettuvat heidän implanttitasoisiin materiaaleihin. He työskentelevät myös päivittäin maailman johtavimpien lävistystyöntekijöiden kanssa, joka mahdollistaa jatkuvan innovoinnin ja uusien ideoiden kehittämisen ympäri maailmaa.

Korut valmistetaan aina tilaustyönä, jolloin asiakas saa itse valikoida korunsa materiaalin, koon ja swarovskien värit. Tältä valmistajalta löytyykin uskomaton 24 sävyn swarovski valikoima toinen toistaan upeampia värejä. Näistä väreistä voi yhdistellä näköisensä uniikin lävistyskorun.

Korujen valmistusaika ja jono niihin on pitkä (6kk). Tilaamme myyntiin sivuillemme vaihtuvia uniikkeja malleja, joista sinä voit löytää omasi. Nyt on siis loistava aika päivittää lävistyskorusi ja voit olla varma, ettei samanlaista korua tule heti vastaan!

Materiaali

Tuotemerkki

Korukivet

Väri

Korun pituus

Korun halkaisija

Korun paksuus

Näytetään kaikki 6 tulosta

Uutiskirjeen tilaajalle

-15%

Ekasta tilauksesta

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.