Nännikorut

Materiaali

Tuotemerkki

Korukivet

Väri

Korun pituus

Korun halkaisija

Korun paksuus

Näytetään kaikki 34 tulosta

Nännikoru lävistys

Nännikorut täydentävät tyylisi. Nännikorut korostavat oikean mittaisilla ja kokoisilla koruilla nänniäsi. Nännikorut antavat usein itsevarmuutta myös kantajalleen. Nännikorut usein myös herkistävät nännejä, jos siis et aikaisemmin ole tuntenut nänneissäsi juuri mitään tuntemuksia kosketuksesta voi asiaan tulla radikaali muutos lävistysten oton jälkeen. Nännikorut siis usein lisäävät nautintoa. Nännikorut ovat räväkkä ja aistikas lisäys sinulle. Nännikorut ovat suosittuja ja ne näkyvät kivasti myös ohkaisen paidan läpi.

Miten nännilävistykset tehdään?

Lävistäjän kanssa voitte yhdessä miettiä anatomialle parhaiten sopivat nännilävistykset. Ne voidaan lävistää vaakasuunnassa tai pystysuunnassa. Myös kaikki variaatiot siltä väliltä ovat sallittuja ja samassa nännissä voi olla myös useampi koru. Nännilävistysten ei kuulu mennä nännipihasta läpi vaan ainoastaan nännistä itsestään.

Minkälaiset korut sopii nänneihin?

Nännikoruihin on saatavilla paljon eri tyylisiä vaihtoehtoja. Tärkeää on kuitenkin ymmärtää se että kaikki mitä netistä löytyy eivät ole realistisia vaihtoehtoja. Liian painavat ja roikkuvat nännikorut usein aiheuttaa vaan ikäviä komplikaatioita eikä vastaa odotuksia. On tärkeää muistaa että nännit ovat todella herkkää aluetta etkä halua niihin mitään mikä saisi alueen ärtymään. Suosi nännikoruihin turvallisia ja hyviä vaihtoehtoja. Voit luottaa siihen että me olemme LuxJewellellä valinneet valikoimaamme sellaiset korut mitä sinun on turvallista ja helppoa pitää. LuxJewelle tarjoaa nännikoruihin implanttitason titaania ja nikkelivapaita kultakoruja.

VALITSE LAADUKKAAT JA KESTÄVÄT KORUT KOSKA:

-Vältät huonoista materiaaleista johtuvat ikävät komplikaatiot

-Korut sopivat sinulle paremmin ja ne näyttävät käytössä paremmalta

-Ei hajoa käytössä

-Ovat turvallisia

-Eivät sisällä nikkeliä tai muita lävistystä ärsyttäviä ainesosia

-Eivät ala käytössä haista pahalle

-Eivät pudota iholle väriä

-Eivät ruostu käytössä

-Lävistyksellä on paremmat mahdollisuudet parantua hyvällä materiaalilla

Sattuuko nännikorujen laitto?

Nännilävistykset ovat kivullisesti hyvin yksilöllisiä. Toiset tuntevat nännit herkemmin kuin toiset jolloin kipu on hyvin henkilökohtainen kokemus. Itse lävistys osuus on kuitenkin nopeasti ohi ja lopputulos on varmasti kaiken sen arvoista. Kaikki nännit voi yleensä lävistää, kunhan lävistäjä on vain ammattitaitoinen ja tietää mitä tekee.

Kauanko nännilävistys paranee?

Monet lävistävät molemmat nännit samaan aikaan, jotta ne myös paranevat samoihin aikoihin. Jotkut taas pitävät tyylistä jossa vain toinen nänni on lävistetty. Nännilävistys paranee melko kauan noin 6kk-1 vuosi. Paranemisprosessiin vaikuttaa merkittävästi se, mitä materiaalia korusi ovat. Huonoilla materiaaleilla nännilävistys ei välttämättä parane ikinä tai siihen menee vuosia. Jos nännilävistys on lävistetty nännipihaan on paraneminen hyvin hidasta ja jopa mahdotonta. Jos nännikoru on väärän kokoinen se vaikuttaa myös paranemiseen negatiivisesti. Nännit reagoivat esim. lämpötilan vaihteluihin, joka aiheuttaa sen että nännin koko vaihtelee, valitse siis koru jossa on pari milliä ylimääräistä tilaa.

Mistä laadukkaat nännikorut voi ostaa?

Nännikoruja voit ostaa LuxJewelleltä ja suosittelemme valitsemaan korumme kun haluat vain parasta itsellesi ja haluat kestävät korut. Nännikorut ovat meillä laadukkaita ja saat meiltä aina pysyviä ratkaisuja ilman komplikaatioita. Nännikoruissa voit käyttää renkaita tai tappeja. Nännikoruihin voit myös yhdistää kevyttä ja kaunista 14k kulta ketjua. Käytä aina tuoreeseen nännilävistykseen kuitenkin mahdollisimman simppeliä ratkaisua, jotta paranemisaika olisi sinulle mahdollisimman helppo ja miellyttävä. Jos haluat hemmotella todella itseäsi voit ostaa myös nikkelivapaa kultaiset nännikorut meiltä. Huomioithan että täyskultaiset merkkikorut eivät ole halpoja, mutta ne ovat pysyvä ja erittäin kaunis vaihtoehto ja olet sen arvoinen.

Miten hoidan nännilävistystä?

Nännikorujen hoidossa on tärkeää muistaa runsas vedellä huuhtominen. Älä käytä nännilävistyksesi hoidossa desinfiointiaineita ja muitakaan hoitavia voiteita tai rasvoja. Älä käytä nännilävistyksesi hoidossa teepuuöljyä, äläkä myöskään tee itse kotona keittosuolaliuosta. Nännilävistystäsi hoidat parhaiten vedellä huuhtelemalla ja apteekin keittosuolaliuoksella. Älä koske tai anna kenenkään koskea juuri lävistettyyn alueeseen.

Voiko käyttää rintaliivejä nännilävistysten kanssa?

Nännikorujen kanssa voit pitää rintaliivejä, vältä kuitenkin pitsiä, että korut eivät jäisi niihin kiinni. Älä käytä laastareita tai mitään lappuja, jotta lävistys ei hautoisi niiden alla, vaan saisi ilmaa ja pääsisi paranemaan paremmin.

Voiko nännikorujen kanssa imettää?

Nännikorut on syytä poistaa raskauden alettua ja imetyksen ajaksi kokonaan. Nännin lävistysreikä sulkeutuu nopeasti, kun koru poistetaan ja imettäminen on yhä mahdollista. Imettämisen jälkeen nännilävistykset voidaan tehdä uudestaan. Arvet nännien alueella ei usein haittaa uudelleen lävistyksessä, mutta niistä on hyvä keskustella lävistäjäsi kanssa.

Uutiskirjeen tilaajalle

-15%

Ekasta tilauksesta

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.