Clicker Renkaat

Materiaali

Tuotemerkki

Korukivet

Väri

Korun pituus

Ei suodatettavaa

Korun halkaisija

Korun paksuus

Näytetään tulokset 1–60 / 100

Saranallinen rengas ei tipu päältäsi itsestään

Clicker-renkaat ovat erityinen tyyppi lävistyskoruja, jotka on suunniteltu helppoon ja kätevään käyttöön, erityisesti korvalävistyksissä. Nämä renkaat ovat tavallisesti kaarevia, ja niissä on pieniä lukitusmekanismeja, jotka mahdollistavat niiden helpon avautumisen ja sulkeutumisen. Niissä ei ole irtoavia osia eikä ne tipu itsestään päältäsi.

Implaanttitason titaani on erinomainen materiaali lävistyskoruille sen hypoallergeenisuuden ja kestävyyden vuoksi. Se on turvallinen ja hyvin siedetty materiaali, joka sopii erityisen hyvin niille, joilla on herkkä iho tai allergioita.

Clickker-renkaat ovat suosittuja erityisesti korvalävistyksissä, kuten helixissä tai conchissa, koska ne ovat helppoja asettaa paikoilleen ilman apuvälineitä, kuten tangon päiden kiinnittämistä toisiinsa. Riittää, kun painat renkaan sulkemismekanismia, joka avaa renkaan riittävästi asettamista varten, ja sitten painat sen kiinni suljetussa asennossa.

Nämä clickker-renkaat ovat sekä käytännöllisiä että tyylikkäitä, ja implaanttitason titaanista valmistettuina ne tarjoavat pitkäaikaista mukavuutta ja kestävyyttä. Lisäksi niiden minimalistinen muotoilu sopii moniin eri tyyleihin ja tilaisuuksiin, ja ne ovatkin suosittu valinta monille lävistysfaneille.

Uutiskirjeen tilaajalle

-15%

Ekasta tilauksesta

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.