Korvakorut

Materiaali

Tuotemerkki

Korukivet

Väri

Korun pituus

Ei suodatettavaa

Korun halkaisija

Korun paksuus

Näytetään kaikki 17 tulosta

Korvakoruja ympärivuorokautiseen käyttöön

Me LuxJewellellä haluamme tarjota sinulle loistavan ja helppokäyttöisen vaihtoehdon, jonka ansiosta voit pitää korvakorujasi ympäri vuorokauden ilman ikävää pistelyä tai kierrekorujen jatkuvaa kiristelyä. Perinteiset lukolliset korvakorut usein poistetaan iltaisin ennen nukkumaan menoa, koska niissä olevat isot takaosat pistelevät öisin. Perinteiset lävistyskorut taas ovat olleet haaste heikon valikoiman ja kierteiden jatkuvan kiristelyn takia.  

Kaikille sopivat nikkelivapaat korvakorut

Nämä kierteettömät helppokäyttöiset push pin korumme olemme valinneet sinua varten. Materiaalina suosimme vain turvallisia nikkeli vapaita vaihtoehtoja, jotta korujen käyttö olisi kaikille mahdollista. Korumateriaaleista löytyy mm. implanttitason titaani ja nikkelivapaa kulta. Korumme eivät myöskään sisällä muita ärsyttäviä kemikaaleja eikä kivien kiinnityksessä ole käytetty liimoja vaan korujemme kivet on aina istutettu tarkoin paikalleen.

Kierteetön & lukoton korvakoru

Kierteettömien (push pin) korvakorujen suurimpia etuja on nimenomaan pieni takaosa, joka tulee korvan taakse. Takaosa ei näy juurikaan yhtään eikä se myöskään paina missään vaiheessa edes nukkuessa ikävästi päätä vasten tai nipistele. Pieni takaosa ei kerää hiuksia, kuollutta ihosolukkoa tai kudosnestettä niin paljon kun isot perinteiset korvakorulukot. Lisäksi riittää että hankit vain yhdet kantaosat, joita voit käyttää kokoajan ja vaihdella kärkiä mielesi mukaan. Kierteettömät kantaosamme sopivat yhteen kaikkien kierteettömien (push pin) kärkiosien kanssa.

Korvakoru kantaosan valinta

Kun valitset sinulle sopivaa kantaosaa kannatta valita labret kantaosa, joko 3mm tai 4mm takaosalla. Isompi 4mm takaosa kannattaa valita silloin kun pidät isoista ja näyttävistä kärkiosista (monen kiven kokonaisuuksista ja roikkuvista). Jos taas pidät mieluiten esimerkiksi pienistä yksittäisistä kivikärjistä on 3mm takaosa loistava valinta. Tärkeää on kuitenkin huomata, että kumpaakin voi käyttää kummassa vaihtoehdossa vain, parhaiten sinua palvelevat vaihtoehdot löydät kokeilemalla. Kun valitset kantaosaa valitse samalla myös korulle pituus ja paksuus. Kokoja valikosta löytyy hurjasti ja yleisin korvakoruun sopiva koko on: 1mm paksuus ja 5mm pituus. Yleisimmät korvakoruissa käytetyt paksuudet ovat 0,8mm-1,2mm ja yleisimmät pituudet ovat 5mm-7mm. Tarvitset yhdet sopivat kantaosat itsellesi ja sen jälkeen voit yhdistää niihin minkä vain korukärjen valikoimastamme! 

Turvalliset korvakorut lapselle

Valitsemme myytävät tuotteemme valikoimaamme tarkoin. Korkeakiiltoista implanttitason titaania on täydellinen vaihtoehto  esim. lasten ensikorvakoruksi sekä jokapäiväiseen käyttöön. Implanttitason titaani on parhainta mitä lävistyskoru markkinoilta voit saada. Ei sisällä Nikkeliä. Turvallinen käyttää kokoaikaisesti. Suosittelemme pienempää 3mm kantaosaa lasten korvakoruiksi. Kannan halkaisija on pienempi, joka on käyttömukavampi lapsen korvaan.

Nikkeliallergia ja korvakorut 

Nikkeliallergia on todella ikävä vaiva joka voi piinata pahimmillaan joka päivä. Moni ei välttämättä tiedä olevansa nikkelille allerginen vaan ajattelee, että pieni kutina, punoitus, paukamat jne. olisivat normaaleja reaktioita korujen käytöstä. Näin ei kuitenkaan ole, vaan mikäli saat vähänkin reaktiota käyttäessäsi esim. Kirurginteräs koruja, suosittelemme välittömästi vaihtamaan korusi laadukkaimpiin varmasti nikkelittömiin koruihin. Täältä löydät laajan valikoimamme 100% Nikkelittömiä korvakoruja

Kevyet ja allergiaystävälliset korvakorut kaikille, myös herkkäihoisille ja aistiyliherkille

LuxJewellellä olemme ylpeitä tarjotessamme monipuolisen valikoiman kevyitä ja allergiaystävällisiä korvakoruja, jotka sopivat kaikille, myös herkkäihoisille tai aistiyliherkille henkilöille, jotka eivät halua käyttää painavia korvakoruja.

Ymmärrämme mukavuuden merkityksen ja erilaisten tarpeiden huomioimisen. Siksi korvakorumme on suunniteltu kevyiksi, jotta ne eivät rasita korvia tai aiheuta epämukavuutta pitkänkään käyttöajan aikana. Voit käyttää korvakorujamme luottavaisesti pitkiäkin aikoja ilman paineen tunnetta tai raskasta fiilistä korvissa.

Lisäksi korvakorumme ovat allergiaystävällisiä. Panostamme korkealaatuisten materiaalien käyttöön, jotka eivät sisällä yleisiä allergeeneja, kuten nikkeliä. Tämä takaa sen, että herkkäihoiset voivat käyttää korvakorujamme ilman ärsytystä tai allergisia reaktioita. Uskomme, että jokaisella on oikeus käyttää kauniita korvakoruja, jotka ovat sekä tyylikkäitä että hellävaraisia iholle.

Ymmärrämme, että sopivien korvakorujen löytäminen voi olla haastavaa, erityisesti herkkäihoisille tai aistiyliherkille henkilöille. Siksi valikoimamme tarjoaa laajan valikoiman malleja, aina hienovaraisista ja elegantista rohkeisiin ja värikkäisiin vaihtoehtoihin. Näin varmistamme, että jokaiselle löytyy jotain, joka vastaa heidän henkilökohtaista tyyliään ja mieltymyksiään.

Asiakastyytyväisyys ja hyvinvointisi ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tarjoamme luotettavan ja miellyttävän ostokokemuksen, nopean toimituksen ja poikkeuksellisen asiakaspalvelun. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua täydellisten korvakorujen valinnassa tarpeisiisi, omistautunut tiimimme on aina valmiina auttamaan sinua.

Valitse LuxJewelle kevyet ja allergiaystävälliset korvakorut, jotka sopivat kaikille, mukaan lukien herkkäihoiset tai aistiyliherkät henkilöt. Tutustu valikoimaamme jo tänään ja löydä täydelliset korvakorut, jotka koristavat korvasi mukavasti ja kauniisti.

Uutiskirjeen tilaajalle

-15%

Ekasta tilauksesta

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.