Rook korut

Materiaali

Tuotemerkki

Korukivet

Väri

Korun pituus

Korun halkaisija

Korun paksuus

Näytetään kaikki 34 tulosta

Rook-lävistyksen korut – Ammattilaisen lävistämänä ja luotettavista materiaaleista LuxJewelleltä

Rook-lävistyksen suorittaminen ammattilaisen toimesta on tärkeää varmistaaksesi turvallisen ja onnistuneen lävistyskokemuksen. LuxJewelle ymmärtää tämän ja tarjoaa laadukkaita koruja rook-lävistykselle, jotka on valmistettu luotettavista materiaaleista, kuten implanttitason titaanista ja nikkelittömästä kullasta.

Rook-lävistyksen hoitaminen oikeilla materiaaleilla on tärkeää sen paranemisen ja pitkäaikaisen mukavuuden kannalta. Siksi valikoimassamme on koruja, jotka on valmistettu korkealaatuisesta implanttitason titaanista, joka tunnetaan kestävyydestään ja hypoallergeenisyydestään. Titaani on kevyt materiaali, joka sopii hyvin herkälle iholle ja vähentää ärsytystä tai allergisia reaktioita. Lisäksi tarjoamme myös koruja nikkelittömästä kullasta, joka on loistava vaihtoehto hienostuneelle ja tyylikkäälle ilmeelle.

LuxJewelle on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita koruja, ja valikoimassamme on monipuolisia vaihtoehtoja rook-lävistykseen. Voit valita erilaisia muotoja, värejä ja koristeluja, jotka sopivat omaan tyyliisi ja mieltymyksiisi. Kaikki korumme on valmistettu huolellisesti ja tarjoavat sekä tyylikkyyttä että kestävyyttä.

Panostamme myös asiakaspalveluun ja nopeaan toimitukseen. Haluamme varmistaa, että saat haluamasi korut nopeasti ja voit nauttia niistä välittömästi rook-lävistyksessäsi.

Valitse LuxJewelle luotettavat korut rook-lävistykseen, jotka on valmistettu korkealaatuisista ja hypoallergeenisista materiaaleista. Tutustu valikoimaamme ja tilaa korut nopealla toimituksella, jotta voit täydentää rook-lävistystäsi luotettavilla ja tyylikkäillä koruilla.

Rook lävistyksen hoito ja koru

Rook lävistys paranee kaiken kaikkiaan noin 4kk-9kk. Tämän koko paranemisen ajan on hyvin tärkeää käyttää implanttitasoista titaani lävistyskorua tai nikkelivapaata kultaa olevaa lävistyskorua (hyvä korumateriaali tukee lävistyksen paranemista). Lisäksi lävistys tulee suojata kaikelta kosmetiikalta, öljyiltä, rasvoilta ja hiustuotteilta (älä laita lävistykseen mitään mitä et laittaisi avohaavaankaan). Huuhtele lävistystä vain vedellä tai apteekin keittosuolaliuoksella! Vältä lävistyksen päällä nukkumista ja sen koskettelua/pyörittämistä.

Rook lävistyskorun koko

Parantumassa olevaan lävistykseen suosittelemme curved barbell mallista korua koossa 1.2mm x 8mm. Jos Rook lävistyksesi on turvoksissa tai pahasti ärtynyt se voi tarvita vielä pidemmän 1.2mm x 10mm kokoisen korun. Muista kuitenkin turvotuksen lähdettyä siirtyä pienempään kokoon, koska liian pitkä koru voi itsessään jo ärsyttää lävistystä ja hidastaa sen paranemista.

Parantuneessa tai lävistyksessä, jonka turvotus on jo laskenut sopiva koko on yleisimmin 1.2mm x 8mm tai 1.2mm x 6mm (curved barbell/banaanikoru). Renkaassa suosittelemme ovaalin mallisia Rook lävistyskorurenkaita tai muissa pyöreissä renkaissa kokoa 1.2mm x 6mm.

Uutiskirjeen tilaajalle

-15%

Ekasta tilauksesta

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.