Welcome to the LuxFamily!

Luxfamily on meille kaikille lävistetyille!

LuxFamily tuo yhteen ihmiset jotka jakavat samoja mielenkiinnon kohteita  sekä arvoja. Kehonmuokkaus, itsensä korostaminen ja elämästä nautiskelu on meidän kaikkien oikeus. Näytetään vapaasti koko maailmalle kuinka hyvältä meistä tuntuu juuri siinä tyylissä mitä kannamme!

LuxJewelle on arkipäivän ylellisyyttä ja juhlien valopilkku. Olemme ylpeitä, että juuri sinä kannat LuxJewellen valikoiman koruja ylläsi. Tästä kiitollisena haluamme osoittaa sinulle sinun arvokkuutesi osana LuxFamilya.

LUXFAMILY EDUT

  • -15% ensimmäisestä tilauksestasi, kun tilaat uutiskirjeemme
  • Kuukausittainen lävistäjän uutiskirje: Pitää sinut ajan tasalla uutisistamme ja lävistysten hyvinvoinnista
  • Henkilökohtainen palvelu: Sinulle tarjotaan henkilökohtaista asiakaspalvelua ja tukea kaikissa koruihin liittyvissä kysymyksissä
  • Rekisteröitymällä tilaushistoria: Voit helposti tarkastella tilauksiasi ja varmistaa korujesi koon kirjautuessa tilillesi
  • Maksuton korujen käyttöönotto ja niiden ylle laitto Mikkelissä
  • Sähköpostiisi vaihtuvia etuuksia, joka kuukausi

Kanta-asiakkuuden ehdot

Huomioithan, että vain uutiskirjeen tilaajana voimme lähettää sinulle vaihtuvia etuja sähköpostitse. Hyväksy siis rekisteröityessä uutiskirjeen tilaus, niin et menetä tietoa etuuksistasi!

LuxJewelle Oy pidättää oikeudet muuttaa LuxJewelle kanta-asiakasohjelman sääntöjä ilmoittamalla siitä kotisivuillaan.

LuxFamily toimii sähköpostilistana ja siihen liittyminen on vapaaehtoista. Voit aina peruuttaa uutiskirjetilauksesi kirjeestä löytyvän linkin kautta ”unsubscribe”. 

Uutiskirjeen tilaajalle

-15%

Ekasta tilauksesta

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.