Lävistyskorujen materiaalit ja takuu

Parhaat lävistyskoru materiaalit

Myymämme korut on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Materiaaleina koruissa käytetään Korkeakiilotettua implanttitason titaania (Ti-6AL-4V-ELI ASTM F136), sekä aitoa keltakultaa, valkokultaa ja ruusukultaa. Korujemme jalokivivalikoimasta löytyy zirkoneita, luonnonkiviä, swarovskeja, synteettiset opaalit, helmet, aidot opaalit sekä aidot timantit.

Muistathan kuitenkin, että lävistyskorut ovat muihin koruihin verrattuna huomattavasti alttiimpia kovalle kulutukselle ja esimerkiksi tapaturmille. Niinpä ajan saatossa koruissa alkaa myös mahdollisesti näkyä sen ikä. Täytyy myös muistaa, että aidot kultakorut ovat titaania pehmeämpää, joten käsittele niitä aina niiden vaatimalla arvokkuudella.

Lisää korumateriaalin ominaisuuksista kerromme jokaisen tuotekuvauksen yhteydessä.

Istutetut korukivet pysyvät kestävimmän paikoillaan ja näyttävät hyvältä joka puolelta katsottuna
Istutetut korukivet pysyvät kestävimmän paikoillaan ja näyttävät hyvältä joka puolelta katsottuna

Korujen kivet ovat istutettuja ei liimattuja

Merkki lävistyskorumme valmistetaan, kuten laadukkaat korut yleensä. Kivet istutetaan kivi-istutuksella eikä niitä liimata. Näin ollen kivet kestävät paikoillaan paremmin ja ne pääsevät oikeuksiinsa jokaisesta kulmasta katsottuna. Korukivet ovat myös tarkoin leikattuja ja hiottuja, jotta niiden ominaisuudet valon osuessa niihin korostuisivat. Kivien kiinnitykset ovat täten kemikaalittomia, eikä korumme sisällä mitään  keholle haitallisia kemikaaleja.

Kaikki lävistyskorumme ovat nikkelittömiä. Voit myös lukea miksi nikkelitön koru on paras vaihtoehto lävistyksiin.

Mikäli sinulla on komplikaatioita lävistyskorusi kanssa, suosittelemme lukemaan kirjoituksemme materiaalien tärkeydestä lävistyskoruissa.

Takuu:

Koruvalmistajat antavat koruilleen takuun valmistusvirheitä vastaan, joka on yksilöllinen valmistajasta riippuen. Osa antaa jopa elinikäisen takuun tuotteilleen. Valmistajan takuusta saat tarkempia lisätietoja valmistajan sivuilta.

Huomioithan, että koruja täytyy huoltaa aika ajoin ja säilyttää oikeaoppisesti. Lue lisää lävistyskorujen huollosta ja säilytyksestä.

Tarkistamme kaikki myytävät korumme vielä huolellisesti ennen postitusta, jotta voimme olla varmoja tuotteidemme laadusta. Myös valmistajilla on tarkat laatuvaatimukset heidän koruilleen. Lisätietoa löydät valmistajien nettisivuilta.

Osa valmistajista antaa elinikäisen takuun kultakoruilleen. Kysy meiltä lisää.

HUOM! Takuu ei korvaa:
Uutiskirjeen tilaajalle

-15%

Ekasta tilauksesta

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.