Lävistyskorujen materiaalit ja takuu

Parhaat lävistyskoru materiaalit

Myymämme korut on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Materiaaleina koruissa käytetään Korkeakiilotettua implanttitason titaania (Ti-6AL-4V-ELI ASTM F136), sekä aitoa keltakultaa, valkokultaa ja ruusukultaa. Korujemme jalokivivalikoimasta löytyy zirkoneita, luonnonkiviä, swarovskeja, synteettiset opaalit, helmet, aidot opaalit sekä aidot timantit.

Muistathan kuitenkin, että lävistyskorut ovat muihin koruihin verrattuna huomattavasti alttiimpia kovalle kulutukselle ja esimerkiksi tapaturmille. Niinpä ajan saatossa koruissa alkaa myös mahdollisesti näkyä sen ikä. Täytyy myös muistaa, että aidot kultakorut ovat titaania pehmeämpää, joten käsittele niitä aina niiden vaatimalla arvokkuudella.

Lisää korumateriaalin ominaisuuksista kerromme jokaisen tuotekuvauksen yhteydessä.

Istutetut korukivet pysyvät kestävimmän paikoillaan ja näyttävät hyvältä joka puolelta katsottuna
Istutetut korukivet pysyvät kestävimmän paikoillaan ja näyttävät hyvältä joka puolelta katsottuna

Korujen kivet ovat istutettuja ei liimattuja

Merkki lävistyskorumme valmistetaan, kuten laadukkaat korut yleensä. Kivet istutetaan kivi-istutuksella eikä niitä liimata. Näin ollen kivet kestävät paikoillaan paremmin ja ne pääsevät oikeuksiinsa jokaisesta kulmasta katsottuna. Korukivet ovat myös tarkoin leikattuja ja hiottuja, jotta niiden ominaisuudet valon osuessa niihin korostuisivat. Kivien kiinnitykset ovat täten kemikaalittomia, eikä korumme sisällä mitään  keholle haitallisia kemikaaleja.

Kaikki lävistyskorumme ovat nikkelittömiä. Voit myös lukea miksi nikkelitön koru on paras vaihtoehto lävistyksiin.

Mikäli sinulla on komplikaatioita lävistyskorusi kanssa, suosittelemme lukemaan kirjoituksemme materiaalien tärkeydestä lävistyskoruissa.

Takuu:

Koruvalmistajat antavat koruilleen takuun valmistusvirheitä vastaan, joka on yksilöllinen valmistajasta riippuen. Osa antaa jopa elinikäisen takuun tuotteilleen. Valmistajan takuusta saat tarkempia lisätietoja valmistajan sivuilta.

Huomioithan, että koruja täytyy huoltaa aika ajoin ja säilyttää oikeaoppisesti. Lue lisää lävistyskorujen huollosta ja säilytyksestä.

Tarkistamme kaikki myytävät korumme vielä huolellisesti ennen postitusta, jotta voimme olla varmoja tuotteidemme laadusta. Myös valmistajilla on tarkat laatuvaatimukset heidän koruilleen. Lisätietoa löydät valmistajien nettisivuilta.

Osa valmistajista antaa elinikäisen takuun kultakoruilleen. Kysy meiltä lisää.

HUOM! Takuu ei korvaa:
Uutiskirjeen tilaajalle

-10%

Ekasta tilauksesta ja liittymällä kanta-asiakkaaksi saat 5 euron arvosta ostosrahaa

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.

Valitse sopivan kokoinen kierteetön kantaosa

Vinkkejä kantaosan takaosan koon valintaan

Kantaosan takaosan leveydeksi saatavilla on 3mm ja 4mm vaihtoehdot. Tässä muutamia asioita mitä kannattaa huomioida sopivaa kokoa valitessa:

  • Parantumassa oleviin lävistyksiin suosittelemme 4mm takaosaa.
  • Suun sisäpuolelle tulevat lävistykset esim. huulikoru vaatii myös 4mm takaosan, jotta takaosa ei uppoa suun sisäpuolella olevaan pehmeään kudokseen.
  • Mikäli valitset ison koristeellisemman (esim. kaaren mallinen) kärkiosan, Labret kantaosa 4mm leveys antaa myös korullesi lisätukea.
  • Nenänsivu lävistyksessä 3mm takaosa ei kerää räkää niin paljon eikä vie turhaan tilaa sieraimesta. Se ei myöskään näy sieltä pienemmällä takaosalla eikä tunnu epämiellyttävälle käytössä.
  • Tragus lävistyksessä 3mm takaosa helpottaa nappikuulokkeiden käyttöä, eikä kerää niin paljon korvavahaa itseensä.

Vinkkejä pituuden ja paksuuden valintaan

Huomioithan, että kokoehdotukset ovat suuntaa antavia suosituksia ja varmistuksen sinulle täydellisesti sopivasta koosta saat lävistysliikkeestä.

Kierteettömän labret kantaosan kanssa seuraaviin lävistyksiin:

  • Korvakoru (käytetyimmät koot ovat 0,8mm-1,2mm paksuus ja 5mm-7mm pituus.)
  • Rustokoru ( helix-, forward helix-,conch- ja tragus koru käytetyimmät koot ovat 1,2mm paksuus ja 6mm-7mm pituus.)
  • Nenäkoru (käytetyimmät koot ovat 0,8mm-1,2mm paksuus ja 6mm-7mm pituus.)
  • Huulikoru (medusa-,labret- ashley koru, käytetyimmät koot ovat 1,2mm paksuus ja 7mm-8mm pituus.)

Mikäli sinulla on perus korvakoru lävistyksessäsi suosittelemme 0,8mm paksuutta.

Lävistyskorun mittausohjeet

Helpompaan korun asennukseen

Asennustapin koon valinta

Valitse asennustappisi tilaamasi korun koon mukaan. Jos korusi on siis kokoa 1,2mm valitse myös asennustapin paksuudeksi 1,2mm. Kierteetön asennustappi sopii kierteettömien korujen asennukseen. Voit myös varovasti taivuttaa hieman asennustappia vinoksi, jolloin saat sen paremmin korvan ahtaisiin lävistyksiin, kuten forward helix ja tragus lävistyksiin. Säilytä asennustappi myös muita korujasi varten, koska voit käyttää sitä kaikissa samalla paksuudella ja kiinnitysmekanismeilla olevilla koruillasi.

Asennustappia voi käyttää myös venytyspuikkona!

Asennustappi soveltuu todella hyvin myös venyttämiseen. Asennustappi on suunniteltu niin että toinen pääty on hyvin ohkainen, jotta löytäisit lävistysreikäsi helposti ja toinen pää asennustapista on halutun paksuuden kokoinen. Jos esimerkiksi septum korusi on tällä hetkellä 1,2mm paksuinen voit tilata 1,6mm paksuisen asennustapin ja 1,6mm paksuisen korun jonka saat asennustapilla helposti paikalleen. Näin pääset turvallisesti pikkuhiljaa haluttuun kokoon.

Kierteettömiin koruihin sopiva asennustappi