Korumateriaalit

Materiaali

Tuotemerkki

Korukivet

Väri

Korun pituus

Korun halkaisija

Korun paksuus

Näytetään tulokset 1–60 / 440

Lävistyskoru materiaalilla on valtava merkitys lävistyksen paranemisen kannalta sekä tulevaisuudessa, kun korut ovat ylläsi kokoajan!

Pahimmassa tapauksessa huonot ja halvat materiaalit kuten esim. kirurginteräs tekevät sinulle vuosia kestävän komplikaatio kierteen lävistysreiällesi. Lieviksi materiaali komplikaatioksi lasketaan seuraavia asioita vaikka lävistyksesi pitäisi olla jo parantunut. Lävistysreijän vuotaminen (kudosnestettä/verta), kuumotus, punoitus, turpoaminen sekä ajoittainen kipu. Pahempia komplikaatioita ovat arpikudospatit (häviää yleensä materiaalin vaihtamisella parempaan), ajoittainen kuume, nikkeli allergian puhkeaminen/pahentuminen, ihon pysyvät värjäymät (halvat metallit irrottavat väriä koruista) sekä lävistyksen kokoaikainen arkuus.

Mikäli kärsit joistakin näistä oireista, niin pyydämme sinua kääntymään puoleemme. Moni on saanut avun kauttamme lävistyksissä ilmeneviin komplikaatioihin pelkästään korua vaihtamalla.

Suosittelemme käyttämään lävistyksissä vain seuraavia materiaaleja:

Implanttitason titaani (Ti-6AL-4V-ELI ASTM F136) Huomioi, että koodi on sama ja lävistyskoru on merkkituote. Mikäli myyjä ei tiedä tuotteen merkkiä on se mahdollisesti halpatuotantoa eikä laadusta voi mennä takuuseen. Tämä materiaali sopii ensikoruksi. Titaani lävistyskoru materiaalina on erinomainen. Se on kestävä, kevyt, jäykkä sekä tiheä metalli, joka kestää ikää ja korroosiota hyvin.

Nikkelitöntä kultaa. Kaikki kulta ei ole Nikkelivapaata. Markkinoilla kannattaa olla tarkka ja tiedustella ennen ostopäätöstä, mitä myyty kulta sisältää. Myytävistämme lävistyskoruista on olemassa selkeät Laboratooriotesti todistukset, joista nähdään eri metallien pitoisuudet 14 – ja 18 karaatin kullassa. Tämä materiaali sopii myös ensikoruksi.

24 karaatin kulta PVD pinnoitettu implanttitason titaani. Puhtainta 24Kt kultaa käytetään PVD (Physical Vapor Deposition) pinnoiteessa joka ei ole sama asia kuin tavallinen kultaus. Prosessi on fyysinen ei kemikaalinen. Näin saadaan korkeatasoinen pinnoite, joka kestää esim. kulutusta, naarmuuntumista sekä kuumuutta. Pinnoite on myös vaaraton ihmiskeholle sekä ympäristöystävällinen. Tässä tärkeää on huomioida, että alla oleva tuote on implanttitason titaania.

Niobium on puhdas alkuaine eli siihen ei ole sekoitettu mitään muita metalleja. Niobiumia käyttävät moni ketkä eivät siedä mitään muita materiaaleja. Niobium koruja saa tilattua kauttamme.

Mutta en ole koskaan oirehtinut kirurginteräs tai teräs lävistyskoruista?

Vaikka olisit vuosia käyttänyt epäsuotuisia materiaaleja olet silti voinut säästyä komplikaatioilta.. toistaiseksi. Yleensä nämä komplikaatiot näkyvät vasta vuosien käytön jälkeen jolloin se näkyy muunmuassa herkistymisenä, eli alat pikkuhiljaa oirehtimaan ja eräänä päivänä et voi käyttää “rihkama” koruja enää. Nämä pehmeämmät teräs valmisteet liuottavat metallijäämää koko ajan kehoosi. Pahimmassa tapauksessa sinulle on matkan varrella kehittynyt myös nikkeliallergia.

Kirurginteräksen on luvattu olevan turvallinen?

Niinkuin nykypäivänä, joka puolella meille tarjotaan virheellistä informaatiota perustuen pelkästään myynnin tavoitteluun. Meitä LuxJewellessä kiinnostaa ensisijaisesti asiakkaidemme terveys sekä turvallisuus, joten tahdomme tehdä rehellisestä kauppaa ja olla avoimia myytävistä tuotteistamme. Kirurginteräs pelkästään sanana paljastaa sen heikkouden. Se on terästä, eli todella vahvapitoisesti sekoitettua eri metallien yhdistelmiä mukaan lukien nikkelin. Nämä materiaalit pahimmassa tapauksessa ruostuvat käyttäjänsä ylle.

Miten tuotteenne eroaa muista samaa materiaalia tarjoavista kaupoista?

Kuten aiemmin mainitsimme on tärkeää, että tiedät kuka korun valmistaja/valmistuttaja on. Näin ollen pääset itse valmistajan sivulle vapaasti tutkimaan luotettavaa laboratorio dataa ja sertifikaatteja käyttämistäsi koruista. Mikäli et tiedä merkkiä tai myyjä ei tiedä merkkiä eikä hänellä ole linkkiä ohjeistaa näiden testien äärelle, niitä luultavammin ei ole suoritettu. Koru markkinat ovat hyvin villi länsi ja kuluttajille myydään paljon kaikkea huonoa kauniilla sanoilla.

Uutiskirjeen tilaajalle

-10%

Ekasta tilauksesta ja liittymällä kanta-asiakkaaksi saat 5 euron arvosta ostosrahaa

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.

Valitse sopivan kokoinen kierteetön kantaosa

Vinkkejä kantaosan takaosan koon valintaan

Kantaosan takaosan leveydeksi saatavilla on 3mm ja 4mm vaihtoehdot. Tässä muutamia asioita mitä kannattaa huomioida sopivaa kokoa valitessa:

  • Parantumassa oleviin lävistyksiin suosittelemme 4mm takaosaa.
  • Suun sisäpuolelle tulevat lävistykset esim. huulikoru vaatii myös 4mm takaosan, jotta takaosa ei uppoa suun sisäpuolella olevaan pehmeään kudokseen.
  • Mikäli valitset ison koristeellisemman (esim. kaaren mallinen) kärkiosan, Labret kantaosa 4mm leveys antaa myös korullesi lisätukea.
  • Nenänsivu lävistyksessä 3mm takaosa ei kerää räkää niin paljon eikä vie turhaan tilaa sieraimesta. Se ei myöskään näy sieltä pienemmällä takaosalla eikä tunnu epämiellyttävälle käytössä.
  • Tragus lävistyksessä 3mm takaosa helpottaa nappikuulokkeiden käyttöä, eikä kerää niin paljon korvavahaa itseensä.

Vinkkejä pituuden ja paksuuden valintaan

Huomioithan, että kokoehdotukset ovat suuntaa antavia suosituksia ja varmistuksen sinulle täydellisesti sopivasta koosta saat lävistysliikkeestä.

Kierteettömän labret kantaosan kanssa seuraaviin lävistyksiin:

  • Korvakoru (käytetyimmät koot ovat 0,8mm-1,2mm paksuus ja 5mm-7mm pituus.)
  • Rustokoru ( helix-, forward helix-,conch- ja tragus koru käytetyimmät koot ovat 1,2mm paksuus ja 6mm-7mm pituus.)
  • Nenäkoru (käytetyimmät koot ovat 0,8mm-1,2mm paksuus ja 6mm-7mm pituus.)
  • Huulikoru (medusa-,labret- ashley koru, käytetyimmät koot ovat 1,2mm paksuus ja 7mm-8mm pituus.)

Mikäli sinulla on perus korvakoru lävistyksessäsi suosittelemme 0,8mm paksuutta.

Lävistyskorun mittausohjeet

Helpompaan korun asennukseen

Asennustapin koon valinta

Valitse asennustappisi tilaamasi korun koon mukaan. Jos korusi on siis kokoa 1,2mm valitse myös asennustapin paksuudeksi 1,2mm. Kierteetön asennustappi sopii kierteettömien korujen asennukseen. Voit myös varovasti taivuttaa hieman asennustappia vinoksi, jolloin saat sen paremmin korvan ahtaisiin lävistyksiin, kuten forward helix ja tragus lävistyksiin. Säilytä asennustappi myös muita korujasi varten, koska voit käyttää sitä kaikissa samalla paksuudella ja kiinnitysmekanismeilla olevilla koruillasi.

Asennustappia voi käyttää myös venytyspuikkona!

Asennustappi soveltuu todella hyvin myös venyttämiseen. Asennustappi on suunniteltu niin että toinen pääty on hyvin ohkainen, jotta löytäisit lävistysreikäsi helposti ja toinen pää asennustapista on halutun paksuuden kokoinen. Jos esimerkiksi septum korusi on tällä hetkellä 1,2mm paksuinen voit tilata 1,6mm paksuisen asennustapin ja 1,6mm paksuisen korun jonka saat asennustapilla helposti paikalleen. Näin pääset turvallisesti pikkuhiljaa haluttuun kokoon.

Kierteettömiin koruihin sopiva asennustappi