Septum korut

Materiaali

Tuotemerkki

Korukivet

Väri

Korun pituus

Ei suodatettavaa

Korun halkaisija

Korun paksuus

Näytetään tulokset 1–60 / 61

Septum lävistys

Septum lävistys on suosittu lävistys ja niitä näkeekin usein ihmisellä. Septum lävistystä voi venyttää isommaksi, jolloin saa ison ja näyttävän korun tai sitten voi pitää siroa ja hillitympää korua. Septum korut pystyt ostamaan meiltä Luxjewelleltä ja suosittelemmekin sinua aina panostamaan laatuun. Sopivan kokoinen ja hyvästä materiaalista valmistettu septum koru takaa hyvän istuvuuden ja miellyttävän käyttökokemuksen.

Septum paranemisaika

Septum lävistyksen paranemisaika on huomattavasti lyhyempi kuin nenänsivu lävistyksessä. Septum lävistyksessä lävistettävässä alueessa ei ole rustoa ja koru asettuu muutenkin limakalvo alueelle, joka tekee parantelusta nopeampaa. Septum lävistyksen paranemisaika on noin 1-2 kuukautta.

Septum lävistys kipu

Septum lävistys ei ole kivullisesti pahimmasta päästä, koska lävistettävä alue on ohkainen, rustoton ja limakalvo alueella. Septum lävistyksen laitossa silmät reagoivat vuotamalla, joka usein on lävistettävälle epämukava reaktio.

Septum lävistys hoito

Septum lävistystä hoidetaan huuhtelemalla sitä 2 kertaa päivässä vedellä tai apteekin keittosuolaliuoksella. Septum lävistystä ei pyöritellä eikä kosketella, jotta paraneminen ei pääse hidastumaan sen takia. Septum  turpoaa lävistämisen jälkeen jonkun verran ja se voi aiheuttaa korun keulimisen eri suuntiin. Tämä ei ole vaarallista eikä koru jää pysyvästi vinoon vaan turvotuksen laskettua asettuu takaisin lävistettyyn asentoon.

Uutiskirjeen tilaajalle

-15%

Ekasta tilauksesta

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.