LuxJewelle-tiimi - Rakkaudesta kehonmuokkausta kohtaan

LuxJewelle Oy on syntynyt keväällä 2022 kahden naisen intohimosta kehonmuokkausta kohtaan. Omistajamme Aunetta ja Pinky ovat kehonmuokkauksen ammattilaisia, ja he tietävät asiakkaan tarpeet, kun kyseessä on henkilön parhaiden puolien korostaminen.

Koko tiimimme on vannoutuneita kehonmuokkauksen ammattilaisia sekä harrastajia. Tämä on meidän elämäntyömme sekä elämäntapamme. Haluamme jakaa ammattitaitomme kanssasi, ja taata parhaan mahdollisen tien sinulle toteuttaa itseäsi. 

Aunetta LuxJewelle
Aunetta

Kysy lävistäjältä

Aunetta on toiminut lävistysalalla vuodesta 2019 alkaen oltuaan kokeneemman lävistäjän opissa, jolla on yli 20 vuoden kokemus kehonmuokkauksesta. Aunettaa konsultoimme kaikkiin koruihin liittyvien kysymysten kanssa, ja hän valitsee kanssasi sopivimmat vaihtoehdot. Aunetalta saat myös varattua ajan lävistyksiin tai konsultaatioon toimipisteellemme Mikkeliin. Tällöin voimme paikan päällä henkilökohtaisesti palvellen varmistaa parhaat vaihtoehdot juuri sinulle!

Luovat ammattilaiset

Pinky LuxJewelle
Pinky

Pinky on tehnyt pitkän uran ammattitatuoijana vuodesta 2011 alkaen ja toimii tatuointiartistina edelleen omistamassaan Pinky Inky tattoo liikkeessä Mikkelissä. Pitkä ura erilaisten kehojen parissa on opettanut näkemään jokaisen keholle ja iholle parhaat vaihtoehdot, joita hän osaa hyödyntää myös koruvalinnoissa. Hänen visuaalisuuteensa ja luovuutensa näkyy markkinoinnissamme sekä Pinkyn tapaat myös asiakaspalvelussamme. Mikäli sinulla on siis kysyttävää yrityksestämme, toimintatavoistamme tai haluat mahdollisesti tehdä yhteistyötä kanssamme, niin käännythän Pinkyn puoleen!

Silja LuxJewelle
Silja

Silja on tiimimme ensimmäinen työntekijä syksystä 2022 lähtien. Ennen LuxJewelleen tuloa hän on ehtinyt toimia 7 vuotta maineikkaan Tatuointi- ja lävistysliikkeen myymäläpäällikkönä Lontoossa. Hänet tapaat arkisin mm. asiakaspalvelustamme sekä sosiaalisen median markkinoinnin vastaavana. Hän on yrityksemme moniosaaja jota ei pieni paine tai kiire huojuta. Olemme innoissamme, että löysimme heti lävistysalan ammattitaitoa omaavan henkilön tiimimme vahvistukseksi kehittämään sekä markkinoimaan verkkokauppaa ja palveluitamme.

Kokosimme sinulle koruvalikoiman, jonka laatuun voit luottaa

LuxJewellen koruvalikoimaan huolitaan vain kaikkein turvallisimmat materiaalit, jotta sinä voisit käyttää koruja altistumatta ihoärsytykselle ja allergialle. LuxJewelle verkkokaupan korut ovat:

Ammattilaiset apunasi

Kehonmuokkaukseen intohimoisesti asennoituvana tiiminä palvelemme teitä rautaisella ammattitaidolla, esteettisellä silmällä ja lämpimällä sekä asiakkaan huomioivalla asenteella!

Nautitaan lävistyksistä yhdessä!

Uutiskirjeen tilaajalle

-15%

Ekasta tilauksesta

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.