Lävistysten ajanvaraus
- Lävistyspalvelut Mikkelissä

Toimipisteemme sijaitsee Mikkelissä osoitteessa Porrassalmenkatu 17, 2.kerros. Voit varata ajan lävistäjällemme Aunetalle lävistykseen tai vaikkapa konsultaatioon liittyen korun valintaan, asennukseen tai lävistyksiin yleisesti.

Asiakaskäynnit aina mieluiten ajanvarauksella, jotta osaamme varautua tuloosi ja olemme valmiina palvelemaan sinua!

Varaa aika lävistäjälle timmasta tai puhelimitse 0413140325. Lävistyskysymyksissä voit laittaa suoraan sähköpostia aunetta@luxjewelle.com

Kaikki meiltä ostetut lävistyskorut asennamme veloituksetta yllesi.

Liikkeellämme on vaihtelevat aukioloajat. Voit tarkistaa ajankohtaiset aukioloajat LuxJewelle Oy Google sivuilta.

Aunetta LuxJewelle
Aunetta

Lävistäjämme Aunetta

Asiakkaat kuvailevat Aunettaa helposti lähestyttäväksi, rauhalliseksi ja vankan tietotaidon omaavaksi ammattilaiseksi.

”Nautin töistä, joissa päästään esteettisesti kauniiseen sekä asiakkaan toivomaan lopputulokseen. Tykkään myös haastaa itseäni vaativissakin projekteissa. Jatkuva kehittyminen ja uuden oppiminen saavat minut viihtymään työssäni loistavasti!”

Lävistysten ikärajat

Lävistyksissä normaali ikäraja on 16 vuotta, mutta vanhemman luvalla jo 14-vuotias voi ottaa lävistyksen. Pienempien lasten korvareiät tapauskohtaisesti, aina kuitenkin niin, että lapsi itse on rei’itykseen valmis ja halukas. Nänni- ja genitaalialueen lävistyksiin ikäraja on aina 18 vuotta.

Lue miksi suosittelemme korvakoruja lävistämällä ampumisen sijaan.

Tullessasi ottamaan lävistystä

Lävistykseen tullessasi pyydämme sinua täyttämään esitietokaavakkeen ja annamme kirjalliset hoito-ohjeet mukaasi. Lävistäjä antaa aina tarkat hoito-ohjeet mukaan riippuen mikä lävistys on kyseessä.

Ennen lävistämistä puhdistamme lävistysalueen huolellisesti ja merkkaamme korun halutun paikan iholle suunnitellun merkkauspigmentin avulla. Erityisen tärkeää on lävistyksen oikeaoppinen asettelu, johon meillä panostetaankin erityisesti. Paikan valinnan, puhdistuksen ja asettelun jälkeen valmistelemme lävistysalueen, jonka jälkeen lävistys voidaan tehdä.

Liikkeemme työskentelytavoista

Liikkeessämme ensisijaisen tärkeitä seikkoja ovat puhtaus, aseptiikka ja asiakkaiden turvallisuus. Pidämme hyvää huolta yleisestä siisteydestä ja erityisesti asiakaspaikkojen puhtaudesta. Työskentelemme tavoilla, välineillä ja aineilla, jotka suojaavat sinua ja ihoasi prosessien aikana. Tilamme ovat terveystarkastajan hyväksymät.

Lävistettäessä käytämme aina steriilejä hanskoja ja muita työvälineitä. Käytössämme on korkeimman luokituksen pika-autoklaavi, jolla steriloimme tuotteet ja korut ennen toimenpidettä. Meillä käytetään parhaita mahdollisia lävistysneuloja minimoidaksemme kudosvaurion mahdollisuuden.

Aunetta ei käytä lävistäessä pihtejä pitäessään lävistysalueesta kiinni. Pihtivapaa tekniikka nopeuttaa paranemispeosessia, minimoi kudosvaurion riskiä sekä on kivuttomampi asiakkaalle.

Lävistäjä messuilla

Haluamme aktiivisesti kiertää eri tapahtumissa ja messuilla lävistyskorujemme ja lävistyspalveluidemme kanssa. 

Pika-autoklaavimme ansiosta voimme tuoda studiotason lävistyspalvelut suoraan messuille. Saamme vitriinissä olevat korut sterilisoitua suoraan asiakkaan päälle, joten voit valita lempikorusi peruskorun sijasta. Otathan yhteyttä mikäli haluaisit meidät tapahtumaasi tai messuille mukaan!

Joka vuotinen yhteistyökumppanimme on Suomen suurin tatuointitaiteen tapahtuma Helsinki-Ink.

Lämpimästi tervetuloa lävistyspenkkiimme!

Uutiskirjeen tilaajalle

-15%

Ekasta tilauksesta

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.