Forward Helix korut

Materiaali

Tuotemerkki

Korukivet

Väri

Korun pituus

Ei suodatettavaa

Korun halkaisija

Korun paksuus

Näytetään tulokset 1–60 / 145

Forward Helix – Tyylikkäät ja Ainutlaatuiset Korut Etuosan Korvassa

Etsitkö erottuvaa ja muodikasta lävistystä? Harkitse Forward helix -lävistystä! LuxJewelle tarjoaa laajan valikoiman Forward helix -koruja, jotka on suunniteltu täydentämään tyyliäsi samalla tarjoten turvallisen ja mukavan käyttökokemuksen.

Forward helix -lävistys sijaitsee korvan etuosassa, tarkemmin sanottuna yläkorvan rustossa. Se erottuu perinteisestä Helix-lävistyksestä ainutlaatuisella sijainnillaan. Siinä missä perinteinen Helix-lävistys tehdään korvan ulkoreunaan, Forward helix -lävistys sijoittuu lähemmäs kasvoja, luoden rohkean ja huomiota herättävän elementin korvakoruissasi.

LuxJewelle ymmärtää, että lävistykset eivät ole vain trendi, vaan heijastavat myös henkilökohtaista identiteettiäsi. Siksi panostamme laatuun ja valitsemme korumme huolellisesti, jotta voit ilmaista yksilöllisyytesi luottavaisin mielin. Kaikki Forward helix -korumme ovat nikkelittömiä ja sopivia kaikille ihotyypeille, taaten mukavan ja ärsytystä vähentävän käyttökokemuksen.

Haluamme tehdä ostokokemuksestasi helpon ja nautinnollisen. Verkkokauppamme on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, jotta löydät etsimäsi vaivattomasti. Laajasta valikoimastamme voit valita täydelliset Forward helix -korut ainutlaatuiseen lävistykseesi, olipa se sitten tappi, renkaat tai muita tyylikkäitä malleja.

Turvallisuus ja asiakastyytyväisyys ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Siksi tarjoamme luotettavaa ja nopeaa toimitusta sekä erinomaista asiakaspalvelua. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua valinnassa, tiimimme on aina valmiina auttamaan sinua.

Kohota tyyliäsi LuxJewellen Forward helix -koruilla. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydelliset korut täydentämään Forward helix -lävistystäsi tyylikkäästi ja itsevarmasti.

Forward helixin hoito

Käytä Forward helixin hoidossa runsaasti vettä, jotta saat lävistyksen ympärille kertyneen kudosnesteen pehmitettyä ja huuhdeltua pois. Tähän huuhteluun voit myös halutessasi käyttää keittosuolaliuosta ja hautoa sillä lävistystä ennen vedellä huuhtelua, jotta kudosneste pehmenisi paremmin ja lähtisi helpommin pois. Lopuksi kuivaa varovasti lävistyksen ympärys, ettei siihen ei jäisi kosteutta.

Älä tee ikinä keittosuolaliuosta kotona, koska muuten siitä voi olla lävistykselle ainoastaan haittaa. Älä myöskään pyörittele lävistystä, koska kuivunut kudosneste sen ympärillä repii parantuvaa lävistystä auki.

Vältä ehdottomasti korun päällä nukkumista, koska se voi paranemisvaiheessa kääntää lävistyksen vinoon asentoon!

Forward helixin korun valinta

Suosittelemme Forward helixiin kantaosaksi labrettia 3mm takaosalla, koska se mahtuu siron kokonsa vuoksi paremmin tähän lävistykseen.

Korun koko (tappimalli) parantumassa olevassa Forward helixissä on hyvä olla 1.2mm x 8mm. Parantuneessa lävistyksessä taas koko 1.2mm x 6mm on usein sopiva.

Forward helixin renkaan koko (vain parantuneessa lävistyksessä) 1.2mm tai 1mm paksuus ja 6mm halkaisija.

Liian ison korun käyttö tässä lävistyksessä kipeyttää sen helposti ja saa pahimmassa tapauksessa jopa kasvamaan ulos. Suosittelemme käyttämään korun vaihdossa asennustappia, jotta vaihto sujuisi vaivattomammin, ilman että lävistys rasittuu.

Uutiskirjeen tilaajalle

-15%

Ekasta tilauksesta

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.