Keltakultaiset lävistyskorut

Materiaali

Tuotemerkki

Korukivet

Väri

Korun pituus

Korun halkaisija

Korun paksuus

Näytetään tulokset 1–60 / 70

Miksi kannattaa valita nikkelitön kulta lävistyskoruksi?

1.Nikkelivapaa kulta lävistyskoruna on turvallinen pitkäaikaisessa käytössä

2. Kulta säilyttää arvonsa

3. Kulta materiaalina mahdollistaa lävistyskoruissa yksityiskohtaisemman suunnittelun, jonka tuloksena näyttävämpiä koruja!

4. Korkealaatuisissa kultakoruissa joita myymme on elinikäinen valmistajan takuu. Huomioithan, että kaikki markkinoilla oleva kulta ei ole nikkelitöntä. Me voimme taata, että myymme vain nikkelittömiä lävistyskoruja.

Kultaiset lävistyskorut

Kaikki valikoimamme kultakorut ovat nikkelittömiä. Nikkeli on yksi yleisimmistä kullan sidosaineesta ja hyvin käytetty koruteollisuudessa. Laadukkaat merkki-lävistyskoruvalmistajat suosivat nikkelitöntä kultaa minimoidakseen komplikaatiot, joita nikkeli monelle aiheuttaa.

Nikkelitön kulta

Korujen valmistus ilman nikkeliä sidosaineena tekee omat haasteensa kestävyyden ja yksityiskohtaisen muotoilun valmistukseen. Valmistajat ovat kuitenkin kehittäneet toimivat menetelmät turvallisen ja toimivan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Kaikilla koruvalmistajilla on myös omat nettisivut, joissa pääset helposti lukemaan lisää valmistajien toimintatavoista, takuu asioista, arvoista ja eettisyydestä.

Uutiskirjeen tilaajalle

-15%

Ekasta tilauksesta

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.