Industrial korut

Materiaali

Tuotemerkki

Korukivet

Väri

Korun pituus

Korun halkaisija

Korun paksuus

Näytetään kaikki 18 tulosta

Industrial-lävistyskorut

Industrial-lävistys on erityinen korvanlävistys, joka koostuu kahdesta reiästä, jotka on tehty korvan rustoon. Nämä reiät ovat yleensä sijoitettu korvan yläosan ulkokehään, tyypillisesti helixin alueelle. Industrial-lävistyksessä koru kulkee vaakasuorasti korvan yläosan ulkokehän läpi, yhdistäen näin kaksi erillistä lävistystä.

Industrial-koru on yleensä pidempi kuin tavalliset lävistyskorut ja koostuu tangosta eli barbellista, joka kulkee korvan ruston läpi. Tämä koru voi olla koristeellinen ja sisältää esimerkiksi erilaisia muotoiluja, jalokivia tai muita koristeita molemmissa päissä. Voit käyttää industrial lävistyksissä myös renkaita ja niiden välissä vaikka ketjuja.

Koska industrial-lävistys vaatii kahden reiän tekemisen ja korun kiinnittämisen niihin oikein, sen tekeminen ja paraneminen voivat vaatia enemmän aikaa ja huolenpitoa verrattuna yksittäisiin korvalävistyksiin. On tärkeää valita kokenut ammattilainen suorittamaan industrial-lävistys ja noudattaa heidän antamiaan hoito-ohjeita varmistaaksesi lävistyksen asianmukaisen paranemisen.

Laadukkaat korut erottuu

Industrial-lävistys on upea valinta, joka erottuu massasta. LuxJewelle tarjoaa laadukkaita ja tyylikkäitä industrial-lävistyskoruja, jotka eivät ainoastaan näytä upeilta, vaan myös tarjoavat kestävyyttä ja luotettavuutta.

Materiaalivalinta on avainasemassa industrial-lävistyskorujen laadussa. LuxJewelle on ylpeä tarjotessaan poikkeuksellisen korkealaatuisia materiaaleja, jotka erottavat meidät muista markkinoilla olevista koruista. Jokainen korumme on valmistettu huolella valituista materiaaleista, kuten implanttitason titaanista tai korkealaatuisesta kirurginteräksestä. Nämä materiaalit tarjoavat kestävyyttä, hypoallergeenisuutta ja vähentävät ärsytystä, mikä tekee niistä ihanteellisia valintoja industrial-lävistykseen.

Ymmärrämme, että lävistyskorut eivät ole pelkästään ulkonäköä, vaan myös tärkeä osa identiteettiäsi. Siksi jokaisen LuxJewelle-korun takana on merkki ja valmistajan takuu. Voit luottaa siihen, että jokainen korumme on suunniteltu ja valmistettu huolellisesti laadun takaamiseksi. Tavoitteenamme on tarjota sinulle koruja, jotka kestävät aikaa ja ilmaisevat persoonallisuuttasi huoletta.

Ostokokemuksesi on meille tärkeä, ja haluamme tehdä siitä miellyttävän. LuxJewelle-verkkokauppamme on suunniteltu selkeäksi ja helppokäyttöiseksi, jotta voit löytää etsimäsi vaivattomasti. Tarjoamme myös nopean ja luotettavan toimituksen sekä erinomaisen asiakaspalvelun. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua valinnassa, tiimimme on aina valmiina auttamaan sinua.

Kohota tyyliäsi ja valitse korkealaatuiset industrial-lävistyskorut LuxJewelleltä. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä täydellinen koru täydentämään industrial-lävistystäsi rohkeasti ja itsevarmasti.

Uutiskirjeen tilaajalle

-15%

Ekasta tilauksesta

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.