Bridge korut

Materiaali

Tuotemerkki

Korukivet

Väri

Korun pituus

Korun halkaisija

Korun paksuus

Näytetään kaikki 14 tulosta

Nenälävistykset LuxJewelle

Bridge lävistys

Bridge lävistys on nenän yläosaan silmien väliin tuleva lävistys. Bridge lävistys otetaan osaavalla lävistäjällä, jotta koru saadaan oikeaan kohtaan ja oikean kokoisella korulla. Liian iso koru bridgessä näkyy ikävästi näkökentässä ja näin häiritsee lävistyksen kantajaa jatkuvasti. Bridge lävistystä laittaessa täytyy myös huomioida mahdolliset silmälasit, jotta ne eivät kolise korun kanssa yhteen.

Bridge lävistyskoru

Bridge lävistyskorua valitessasi ota huomioon koko. Bridge lävistyksessä liian pitkä tappi tai liian isot kärjet/pallot häiritsevät näkökentässä ja silmä tottuu niihin huonosti. Bridgessä myös kimaltavat kärjet voivat heijastaa valoa ja ärsyttää sitä kautta silmää.

Bridge lävistys hinta

Bridge lävistyksen hinta vaihtelee 40-60 euroon riippuen liikkeestä. Bridgen ikäraja on yleensä 16-vuotta. Ennen kuin käyt ottamassa lävistyksen on hyvä selvittää, että saat palvelua ammattilaiselta, joka tietää mitä tekee ja hänellä on laadukkaat korut valittavana ensikoruiksi.

Bridge lävistys ulos kasvaminen

Bridge on lävistys, joka kasvaa herkästi ulos, jos siinä pidetään huonolaatuista korua esim. kirurginteräs, akryyli tai muovi. Suosi bridge korun materiaaliksi implanttitason titaania tai nikkelivapaata kultaa. Myös puutteelliset hoito-ohjeet tai korun koskettelu aiheuttavat bridge lävistyksen ulos kasvua.

Uutiskirjeen tilaajalle

-15%

Ekasta tilauksesta

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.