Lävistykset

Materiaali

Tuotemerkki

Korukivet

Väri

Korun pituus

Korun halkaisija

Korun paksuus

Näytetään tulokset 1–60 / 460

Lävistykset ovat kehonmuokkaustekniikoita, joissa kehon eri osiin tehdään reikä, johon sijoitetaan koru. Tässä on joitakin yleisimpiä ja tunnetuimpia lävistyksiä joihin löydät laajan valikoiman laadukkaita koruja valikoimastamme.

Korvalehdet

Korvakoru: Perinteinen korvaan tehtävä reikä, johon sijoitetaan usein renkaan muotoinen koru. Valikoimamme kierteettömät korut sopivat myös täydellisesti korvakoruiksi.
Tragus: Pieni kohouma korvan ulkopuolella, johon tehdään reikä. Täydellinen paikka siroille koruille.
Rook: Korvan rustokohoumaan tehtävä lävistys. Käytetään yleensä kaarevaa barbell mallista korua tai rengasta.
Industrial: Kaksi reikää korvan rustossa, jotka yhdistetään korulla vaakasuunnassa. Valikoimasta löydät pitkät suorat tangot Industrial lävistyksiin.

Kasvot
Huuli: Lävistys huulen läpi. Paljon erinimisiä vaihtoehtoja huulilävistyksille on olemassa kuten esim.vertical labret ja medusa.
Nenä: Nenän sivuun tai nenän keskelle tehtävä lävistys.
Septum: Nenän väliseinän läpi tehtävä lävistys. Tässä käytetään useimmiten hevosenkenkä tai rengas mallista lävistyskorua.
Kulma: Kulmakarvan yläpuolelle tehtävä lävistys johon sopii kaarevat barbel mallin korut.

Kieli
Kielikoru: Kielen alapinnan kauttatehtävä lävistys. Käytetään suoraa barbell mallin korua. Emme suosittele kielikoruksi kovin koristeellisia päätyjä, koska ne keräävät helpommin plakkia.

Rintakehä ja vatsa
Nänni: Nänniin tehtävä lävistys. Suosituimpia nännikoruja valikoimastamme ovat kaarikärkiset nännikorut
Napkoru:Napakorun lävistys, joka sijoitetaan navan ylä- tai alapuolelle. Tässä käytetään kaarevia barbell mallisia koruja. Meiltä kevyet ja käyttömukavat korut napalävistyksiin.

On tärkeää huomioida, että lävistysten tekeminen vaatii hygieenisiä olosuhteita ja ammattitaitoisen lävistäjän palveluita. Lisäksi lävistysten hoitoon tulee kiinnittää erityistä huomiota infektioiden välttämiseksi ja paranemisen tukemiseksi. Meiltä saat jatkossa neuvoa ja apua lävistyskorujen valintaan. Voit luottaa merkkilävistyskorujen valikoimaamme ja käyttää niitä huoletta kokoaikaisesti lävistyksissäsi.

Uutiskirjeen tilaajalle

-15%

Ekasta tilauksesta

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.