Kulmakorut

Materiaali

Tuotemerkki

Korukivet

Väri

Korun pituus

Korun halkaisija

Korun paksuus

Näytetään kaikki 12 tulosta

Kulmakoru lävistys

Kulmakorut ovat nousemassa suosioon variaatiolla, joissa molemmissa kulmakarvoissa on korut. Kulmakorut voidaan asetella mihin kohtaan kulmakarvaa vain mutta perinteisesti kulmakoru on kulman korkeimmassa kohdassa. Kulmakoru katsotaan kuitenkin aina anatomian mukaisesti sopivimpaan kohtaan ja oikean kokoisella kulmakorulla voi vaikuttaa paljon siihen miten paljon kulmakoru näkyy näkökentässä. Kulmakorut sopii miehille kuin naisillekin oikein hyvin.

Paljonko kulmalävistys maksaa?

Kulmakoru hinta vaihtelee sen mukaan minkälaisen korun siihen valitset. Suosittelemme kulmakoruun hyviä materiaaleja (implanttitason titaani tai nikkelivapaa kulta), jotta lävistys ei huonon materiaalin takia lähde kasvamaan ulos.

Kasvaako kulmalävistys ulos

Kulmakoru kasvaa ulos usein jos siinä käytetään huonoja materiaaleja kuten kirurginterästä, muovia tai akryylia, tai hoito-ohjeet on puutteelliset tai väärät. Kulmakoru ulos kasvaessaan voi aiheuttaa sen, että kulmakarvat eivät enää kasva korun kohdalle takaisin. Uloskasvaneesta kulmakorusta jää usein myös ikävä arpi, joten suosi hyviä materiaaleja ja käytä ammattilävistäjien palveluita.

Miten kulmalävistystä hoidetaan?

Käytä kulmakorun hoidossa runsaasti vettä ja apteekin keittosuolaliuosta. Kuivaa lävistys huuhtelun jälkeen, ettei alueelle jää kosteutta. Älä käytä kosmetiikka tuotteita kulmakorun lävistys kohtiin. Kulmakorun paranemisaika on 3kk-6kk. Kulmakorun voi vaihtaa lävistäjällä vaikka paraneminen olisi vielä kesken, kunhan koru vaihdetaan puhtaasti ja hyvään materiaaliin.

Uutiskirjeen tilaajalle

-15%

Ekasta tilauksesta

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.