Kulmakorut

Materiaali

Tuotemerkki

Korukivet

Väri

Korun pituus

Korun halkaisija

Korun paksuus

Näytetään kaikki 12 tulosta

Kulmakoru lävistys

Kulmakorut ovat nousemassa suosioon variaatiolla, joissa molemmissa kulmakarvoissa on korut. Kulmakorut voidaan asetella mihin kohtaan kulmakarvaa vain mutta perinteisesti kulmakoru on kulman korkeimmassa kohdassa. Kulmakoru katsotaan kuitenkin aina anatomian mukaisesti sopivimpaan kohtaan ja oikean kokoisella kulmakorulla voi vaikuttaa paljon siihen miten paljon kulmakoru näkyy näkökentässä. Kulmakorut sopii miehille kuin naisillekin oikein hyvin.

Paljonko kulmalävistys maksaa?

Kulmakoru hinta vaihtelee sen mukaan minkälaisen korun siihen valitset. Suosittelemme kulmakoruun hyviä materiaaleja (implanttitason titaani tai nikkelivapaa kulta), jotta lävistys ei huonon materiaalin takia lähde kasvamaan ulos.

Kasvaako kulmalävistys ulos

Kulmakoru kasvaa ulos usein jos siinä käytetään huonoja materiaaleja kuten kirurginterästä, muovia tai akryylia, tai hoito-ohjeet on puutteelliset tai väärät. Kulmakoru ulos kasvaessaan voi aiheuttaa sen, että kulmakarvat eivät enää kasva korun kohdalle takaisin. Uloskasvaneesta kulmakorusta jää usein myös ikävä arpi, joten suosi hyviä materiaaleja ja käytä ammattilävistäjien palveluita.

Miten kulmalävistystä hoidetaan?

Käytä kulmakorun hoidossa runsaasti vettä ja apteekin keittosuolaliuosta. Kuivaa lävistys huuhtelun jälkeen, ettei alueelle jää kosteutta. Älä käytä kosmetiikka tuotteita kulmakorun lävistys kohtiin. Kulmakorun paranemisaika on 3kk-6kk. Kulmakorun voi vaihtaa lävistäjällä vaikka paraneminen olisi vielä kesken, kunhan koru vaihdetaan puhtaasti ja hyvään materiaaliin.

Uutiskirjeen tilaajalle

-10%

Ekasta tilauksesta ja liittymällä kanta-asiakkaaksi saat 5 euron arvosta ostosrahaa

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.

Valitse sopivan kokoinen kierteetön kantaosa

Vinkkejä kantaosan takaosan koon valintaan

Kantaosan takaosan leveydeksi saatavilla on 3mm ja 4mm vaihtoehdot. Tässä muutamia asioita mitä kannattaa huomioida sopivaa kokoa valitessa:

  • Parantumassa oleviin lävistyksiin suosittelemme 4mm takaosaa.
  • Suun sisäpuolelle tulevat lävistykset esim. huulikoru vaatii myös 4mm takaosan, jotta takaosa ei uppoa suun sisäpuolella olevaan pehmeään kudokseen.
  • Mikäli valitset ison koristeellisemman (esim. kaaren mallinen) kärkiosan, Labret kantaosa 4mm leveys antaa myös korullesi lisätukea.
  • Nenänsivu lävistyksessä 3mm takaosa ei kerää räkää niin paljon eikä vie turhaan tilaa sieraimesta. Se ei myöskään näy sieltä pienemmällä takaosalla eikä tunnu epämiellyttävälle käytössä.
  • Tragus lävistyksessä 3mm takaosa helpottaa nappikuulokkeiden käyttöä, eikä kerää niin paljon korvavahaa itseensä.

Vinkkejä pituuden ja paksuuden valintaan

Huomioithan, että kokoehdotukset ovat suuntaa antavia suosituksia ja varmistuksen sinulle täydellisesti sopivasta koosta saat lävistysliikkeestä.

Kierteettömän labret kantaosan kanssa seuraaviin lävistyksiin:

  • Korvakoru (käytetyimmät koot ovat 0,8mm-1,2mm paksuus ja 5mm-7mm pituus.)
  • Rustokoru ( helix-, forward helix-,conch- ja tragus koru käytetyimmät koot ovat 1,2mm paksuus ja 6mm-7mm pituus.)
  • Nenäkoru (käytetyimmät koot ovat 0,8mm-1,2mm paksuus ja 6mm-7mm pituus.)
  • Huulikoru (medusa-,labret- ashley koru, käytetyimmät koot ovat 1,2mm paksuus ja 7mm-8mm pituus.)

Mikäli sinulla on perus korvakoru lävistyksessäsi suosittelemme 0,8mm paksuutta.

Lävistyskorun mittausohjeet

Helpompaan korun asennukseen

Asennustapin koon valinta

Valitse asennustappisi tilaamasi korun koon mukaan. Jos korusi on siis kokoa 1,2mm valitse myös asennustapin paksuudeksi 1,2mm. Kierteetön asennustappi sopii kierteettömien korujen asennukseen. Voit myös varovasti taivuttaa hieman asennustappia vinoksi, jolloin saat sen paremmin korvan ahtaisiin lävistyksiin, kuten forward helix ja tragus lävistyksiin. Säilytä asennustappi myös muita korujasi varten, koska voit käyttää sitä kaikissa samalla paksuudella ja kiinnitysmekanismeilla olevilla koruillasi.

Asennustappia voi käyttää myös venytyspuikkona!

Asennustappi soveltuu todella hyvin myös venyttämiseen. Asennustappi on suunniteltu niin että toinen pääty on hyvin ohkainen, jotta löytäisit lävistysreikäsi helposti ja toinen pää asennustapista on halutun paksuuden kokoinen. Jos esimerkiksi septum korusi on tällä hetkellä 1,2mm paksuinen voit tilata 1,6mm paksuisen asennustapin ja 1,6mm paksuisen korun jonka saat asennustapilla helposti paikalleen. Näin pääset turvallisesti pikkuhiljaa haluttuun kokoon.

Kierteettömiin koruihin sopiva asennustappi