Daith Korut

Materiaali

Tuotemerkki

Korukivet

Väri

Korun pituus

Ei suodatettavaa

Korun halkaisija

Korun paksuus

Näytetään tulokset 1–60 / 64

Tyylikkäät ja Turvalliset Daith-lävistyskorut – Ammattilaisen lävistämänä ja Luotettavat materiaalit LuxJewelleltä

Daith-lävistyksen suorittaminen ammattilaisen toimesta on ensiarvoisen tärkeää varmistaaksesi turvallisen ja onnistuneen lävistyskokemuksen. LuxJewelle ymmärtää tämän ja tarjoaa laadukkaita koruja daith-lävistykseen, jotka on valmistettu luotettavista materiaaleista.

Daith-lävistyksen hoitaminen oikeilla materiaaleilla on olennainen osa paranemisprosessia ja pitkäaikaista mukavuutta. Siksi valikoimassamme on koruja, jotka on valmistettu korkealaatuisista ja hypoallergeenisista materiaaleista, kuten implanttitason titaanista ja nikkelittömästä kullasta.

Implanttitason titaani on kestävä ja kevyt materiaali, joka sopii hyvin herkälle iholle. Se vähentää ärsytystä ja allergisia reaktioita, mikä on erityisen tärkeää daith-lävistyksessä, joka sijaitsee herkällä alueella korvassa. Nikkelittömästä kullasta valmistetut korut puolestaan tarjoavat tyylikkään ja hienostuneen ilmeen.

LuxJewelle tarjoaa monipuolisen valikoiman daith-lävistyskoruja eri muodoissa, väreissä ja koristeluissa. Näin voit valita korun, joka sopii omaan tyyliisi ja mieltymyksiisi. Kaikki korumme on valmistettu huolellisesti ja tarjoavat sekä tyylikkyyttä että kestävyyttä.

Asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan, ja pyrimme tarjoamaan nopean toimituksen, jotta voit nauttia daith-lävistyskoruistasi mahdollisimman pian.

Valitse LuxJewelle luotettavat korut daith-lävistykseen, jotka on valmistettu korkealaatuisista ja hypoallergeenisista materiaaleista. Tutustu valikoimaamme ja tilaa korut nopealla toimituksella täydentääksesi daith-lävistystäsi luotettavilla ja tyylikkäillä koruilla.

Daith lävistyksen hoito ja koru

Daith lävistys paranee kaiken kaikkiaan noin 6kk-12kk. Tämän koko paranemisen ajan on hyvin tärkeää käyttää implanttitasoista titaani lävistyskorua tai nikkelivapaata kultaa olevaa lävistyskorua (hyvä korumateriaali tukee lävistyksen paranemista). Lisäksi lävistys tulee suojata kaikelta kosmetiikalta, öljyiltä, rasvoilta ja hiustuotteilta (älä laita lävistykseen mitään mitä et laittaisi avohaavaankaan). Huuhtele lävistystä vain vedellä tai apteekin keittosuolaliuoksella! Vältä lävistyksen päällä nukkumista ja sen koskettelua/pyörittämistä.

Vältä koko paranemisen ajan nappikuulokkeiden ja korvatulppien käyttämistä. Niistä voi tulla lävistykseen bakteereja, jotka pahimmassa tapauksessa tulehduttaa lävistyksen. Lisäksi ne painavat paranevaa lävistystä hankalaan asentoon, joka saa sen usein oireilemaan. Kun lävistys on parantunut voit käyttää nappikuulokkeita ja korvatulppia normaalisti, mutta koruksi kannattaa valita sirompi vaihtoehto, joka ei vie niiltä tilaa esim. Lävistysrengas zirkonilla koossa 1.2mm x 8mm.

Daith lävistyksen korun koko

Paranemassa olevaan Daith lävistykseen suosittelemme kokoa 1.2mm x 10mm ja parantuneeseen lävistykseen taas 1.2mm x 8mm (hevosenkenkä tai rengas).

Parantuvassa lävistyksessä älä käytä korua, joka pääsee liikkumaan paljon tai korua, jossa on upotettuja jalokiviä, koska ne pyörähtävät helposti lävistyksen sisälle ja ärsyttää paranevaa lävistystä.

Uutiskirjeen tilaajalle

-10%

Ekasta tilauksesta ja liittymällä kanta-asiakkaaksi saat 5 euron arvosta ostosrahaa

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.

Valitse sopivan kokoinen kierteetön kantaosa

Vinkkejä kantaosan takaosan koon valintaan

Kantaosan takaosan leveydeksi saatavilla on 3mm ja 4mm vaihtoehdot. Tässä muutamia asioita mitä kannattaa huomioida sopivaa kokoa valitessa:

  • Parantumassa oleviin lävistyksiin suosittelemme 4mm takaosaa.
  • Suun sisäpuolelle tulevat lävistykset esim. huulikoru vaatii myös 4mm takaosan, jotta takaosa ei uppoa suun sisäpuolella olevaan pehmeään kudokseen.
  • Mikäli valitset ison koristeellisemman (esim. kaaren mallinen) kärkiosan, Labret kantaosa 4mm leveys antaa myös korullesi lisätukea.
  • Nenänsivu lävistyksessä 3mm takaosa ei kerää räkää niin paljon eikä vie turhaan tilaa sieraimesta. Se ei myöskään näy sieltä pienemmällä takaosalla eikä tunnu epämiellyttävälle käytössä.
  • Tragus lävistyksessä 3mm takaosa helpottaa nappikuulokkeiden käyttöä, eikä kerää niin paljon korvavahaa itseensä.

Vinkkejä pituuden ja paksuuden valintaan

Huomioithan, että kokoehdotukset ovat suuntaa antavia suosituksia ja varmistuksen sinulle täydellisesti sopivasta koosta saat lävistysliikkeestä.

Kierteettömän labret kantaosan kanssa seuraaviin lävistyksiin:

  • Korvakoru (käytetyimmät koot ovat 0,8mm-1,2mm paksuus ja 5mm-7mm pituus.)
  • Rustokoru ( helix-, forward helix-,conch- ja tragus koru käytetyimmät koot ovat 1,2mm paksuus ja 6mm-7mm pituus.)
  • Nenäkoru (käytetyimmät koot ovat 0,8mm-1,2mm paksuus ja 6mm-7mm pituus.)
  • Huulikoru (medusa-,labret- ashley koru, käytetyimmät koot ovat 1,2mm paksuus ja 7mm-8mm pituus.)

Mikäli sinulla on perus korvakoru lävistyksessäsi suosittelemme 0,8mm paksuutta.

Lävistyskorun mittausohjeet

Helpompaan korun asennukseen

Asennustapin koon valinta

Valitse asennustappisi tilaamasi korun koon mukaan. Jos korusi on siis kokoa 1,2mm valitse myös asennustapin paksuudeksi 1,2mm. Kierteetön asennustappi sopii kierteettömien korujen asennukseen. Voit myös varovasti taivuttaa hieman asennustappia vinoksi, jolloin saat sen paremmin korvan ahtaisiin lävistyksiin, kuten forward helix ja tragus lävistyksiin. Säilytä asennustappi myös muita korujasi varten, koska voit käyttää sitä kaikissa samalla paksuudella ja kiinnitysmekanismeilla olevilla koruillasi.

Asennustappia voi käyttää myös venytyspuikkona!

Asennustappi soveltuu todella hyvin myös venyttämiseen. Asennustappi on suunniteltu niin että toinen pääty on hyvin ohkainen, jotta löytäisit lävistysreikäsi helposti ja toinen pää asennustapista on halutun paksuuden kokoinen. Jos esimerkiksi septum korusi on tällä hetkellä 1,2mm paksuinen voit tilata 1,6mm paksuisen asennustapin ja 1,6mm paksuisen korun jonka saat asennustapilla helposti paikalleen. Näin pääset turvallisesti pikkuhiljaa haluttuun kokoon.

Kierteettömiin koruihin sopiva asennustappi