Nenäkorut

Materiaali

Tuotemerkki

Korukivet

Väri

Korun pituus

Korun halkaisija

Korun paksuus

Näytetään tulokset 1–60 / 157

Nenäkoru lävistys

Nenäkorut ovat nyt muodikkaita ja niissä trendaa vahvasti variaatio, jossa molemmilla puolilla nenää on korut. Korujen väliin voit esimerkiksi laittaa kauniin ketjun tai pitää toisella puolella rengasta ja toisella puolella tappi mallista korua. Nenäkoruun saa myös aidon timantin meiltä Luxjewelleltä, jos haluaa todella hemmotella itseään. Nenäkoru sopii naisille ja miehille ja eri kokoisiin neniin..

Nenäkoru hinta

Nenäkorun hinta vaihtelee paikasta riippuen noin 40 eurosta 60 euroon. Hinta haarukka on huomattavasti laajempi jos, ensikoruiksi on valittavissa runsaasti laadukkaita vaihtoehtoja. Nenäkorut netistä kannattaa ostaa luotettavalta sivulta ja panostaa hyvään materiaaliin. Ikävien komplikaatioiden lisäksi huono materiaali aiheuttaa nenässä epämiellyttävää hajua, joka ei ole miellyttävää käyttäjälleen.

Nenäkoru ikäraja

Nenäkorun ikäraja on yleensä 16-vuotta, mutta moni paikka lävistää tämän ikärajan alle, jos asiakkaalla on huoltajan suostumus ja huoltaja on mukana. Nenäkorun laitto on nopea ja suhteellisen kivuton toimenpide, mutta paranemisaika on pitkä. Nenäkoru paranee 3kk-6kk, joten on tärkeää, että nuori sitoutuu noudattamaan hoito-ohjeita, jotta nenäkoru paranisi toivotusti ja nopeasti.

Nenäkoru rengas

Nenäkoruun rengas vai tappi, kumpi on parempi? Nenäkorun voi lävistää renkaalla, mutta lähtökohtaisesti se ei ole suositeltavaa. Syynä siihen, että nenäkorua ei lävistetä mielellään renkaalla on se, että rengas pääsee liikkumaan herkemmin, kun tappi. Nenälävistyksessä renkaan liikkuminen paranemisvaiheessa tuo turhaa mekaanista ärsytystä, joka hidastaa paranemista.

Nenäkoru vaihto

Suosittelemme vaihtamaan tappimallisen nenäkorun aikaisintaan 3kk päästä lävistyksestä renkaaseen, jos sellainen on toiveissa. Tappimallinen koru on kuitenkin hyvä säilyttää tallessa, mikäli korun vaihto aiheuttaa takapakkia paranemiseen ja näin ollen komplikaatioita. Tapin voi siis milloin vain vaihtaa takaisin renkaan tilalle.

Uutiskirjeen tilaajalle

-15%

Ekasta tilauksesta

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.