Huulikorut

Materiaali

Tuotemerkki

Korukivet

Väri

Korun pituus

Korun halkaisija

Korun paksuus

Näytetään tulokset 1–60 / 147

Suunlävistykset LuxJewelle

Käyttömukavat ja laadukkaat huulikorut

LuxJewelle tarjoaa laadukkaita huulikoruja, jotka eivät ainoastaan näytä upeilta, vaan myös takaavat turvallisen ja mukavan käyttökokemuksen. Valikoimaamme kuuluu kierteettömiä koruja, jotka on suunniteltu huolella ja valmistettu parhaimmista materiaaleista.

Käytämme koruissamme nikkelitöntä implanttitason titaania, joka on erittäin turvallinen ja hypoallergeeninen materiaali. Tämä tarkoittaa, että korumme soveltuvat kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Titaani on myös kevyt ja kestävä materiaali, joten korut ovat mukavia käyttää pitkänkin aikaa.

LuxJewellen valikoimasta löytyy myös aitoja kultaisia käsintehdyt korut. Nämä korut ovat todellisia taideteoksia, joissa yhdistyy kaunis muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit. Käsin tehdyt korut tuovat ainutlaatuista yksilöllisyyttä ja luonnetta huulilävistyksiisi.

Huulikorujen nimet ja sijainnit

Huulikoruista löytyy huikea määrä erilaisia variaatioita ja tyylejä, joista yleisimmät olemme listanneet tähän. Labret huulikorut, alahuulessa. Medusaylähuulen keskiosassa. Madonna marilyn/crawfordylähuulen sivussa kohdassa, jossa naisten on ollut tapana pitää kauneuspilkkua. Snake bites, tapit tai renkaat huulen molemmilla sivuilla alahuulessa. Spider bites, tapit tai renkaat huulen toisella sivulla vierekkäin. Angel bitestapit huulen molemmilla sivuilla ylähuulessa. Dolphin bitestapit huulen alaosassa keskellä vierekkäin. Cyber bitesmedusan ja keskellä alahuulessa olevan korun yhdistelmä. Canine bites, yhdistetty angel- ja snake bites. Shark biteskuin kaksi spider bitesiä huulen molemmin sivuin. Dahlia biteshuulen sivussa, ylähuulen ja alahuulen välissä olevat lävistykset.

Milloin huulikoruun voi vaihtaa renkaan?

Huulikoru kannattaa parantaa tappimallisella korulla, jotta paraneminen sujuisi mahdollisimman nopeasti ja mutkitta. Huulikorun voi vaihtaa renkaaseen, jos paraneminen on sujunut toivotusti noin 2 kuukauden kohdalla. Meiltä Luxjewelleltä löydät laadukkaat ja sopivat renkaat lävistykseesi ja autamme mielellämme sinua löytämään oikean kokosi.

Uutiskirjeen tilaajalle

-15%

Ekasta tilauksesta

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.