Huulikorut

Materiaali

Tuotemerkki

Korukivet

Väri

Korun pituus

Korun halkaisija

Korun paksuus

Näytetään tulokset 1–60 / 142

Suunlävistykset LuxJewelle

Käyttömukavat ja laadukkaat huulikorut

LuxJewelle tarjoaa laadukkaita huulikoruja, jotka eivät ainoastaan näytä upeilta, vaan myös takaavat turvallisen ja mukavan käyttökokemuksen. Valikoimaamme kuuluu kierteettömiä koruja, jotka on suunniteltu huolella ja valmistettu parhaimmista materiaaleista.

Käytämme koruissamme nikkelitöntä implanttitason titaania, joka on erittäin turvallinen ja hypoallergeeninen materiaali. Tämä tarkoittaa, että korumme soveltuvat kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Titaani on myös kevyt ja kestävä materiaali, joten korut ovat mukavia käyttää pitkänkin aikaa.

LuxJewellen valikoimasta löytyy myös aitoja kultaisia käsintehdyt korut. Nämä korut ovat todellisia taideteoksia, joissa yhdistyy kaunis muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit. Käsin tehdyt korut tuovat ainutlaatuista yksilöllisyyttä ja luonnetta huulilävistyksiisi.

Huulikorujen nimet ja sijainnit

Huulikoruista löytyy huikea määrä erilaisia variaatioita ja tyylejä, joista yleisimmät olemme listanneet tähän. Labret huulikorut, alahuulessa. Medusaylähuulen keskiosassa. Madonna marilyn/crawfordylähuulen sivussa kohdassa, jossa naisten on ollut tapana pitää kauneuspilkkua. Snake bites, tapit tai renkaat huulen molemmilla sivuilla alahuulessa. Spider bites, tapit tai renkaat huulen toisella sivulla vierekkäin. Angel bitestapit huulen molemmilla sivuilla ylähuulessa. Dolphin bitestapit huulen alaosassa keskellä vierekkäin. Cyber bitesmedusan ja keskellä alahuulessa olevan korun yhdistelmä. Canine bites, yhdistetty angel- ja snake bites. Shark biteskuin kaksi spider bitesiä huulen molemmin sivuin. Dahlia biteshuulen sivussa, ylähuulen ja alahuulen välissä olevat lävistykset.

Milloin huulikoruun voi vaihtaa renkaan?

Huulikoru kannattaa parantaa tappimallisella korulla, jotta paraneminen sujuisi mahdollisimman nopeasti ja mutkitta. Huulikorun voi vaihtaa renkaaseen, jos paraneminen on sujunut toivotusti noin 2 kuukauden kohdalla. Meiltä Luxjewelleltä löydät laadukkaat ja sopivat renkaat lävistykseesi ja autamme mielellämme sinua löytämään oikean kokosi.

Uutiskirjeen tilaajalle

-10%

Ekasta tilauksesta ja liittymällä kanta-asiakkaaksi saat 5 euron arvosta ostosrahaa

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.

Valitse sopivan kokoinen kierteetön kantaosa

Vinkkejä kantaosan takaosan koon valintaan

Kantaosan takaosan leveydeksi saatavilla on 3mm ja 4mm vaihtoehdot. Tässä muutamia asioita mitä kannattaa huomioida sopivaa kokoa valitessa:

  • Parantumassa oleviin lävistyksiin suosittelemme 4mm takaosaa.
  • Suun sisäpuolelle tulevat lävistykset esim. huulikoru vaatii myös 4mm takaosan, jotta takaosa ei uppoa suun sisäpuolella olevaan pehmeään kudokseen.
  • Mikäli valitset ison koristeellisemman (esim. kaaren mallinen) kärkiosan, Labret kantaosa 4mm leveys antaa myös korullesi lisätukea.
  • Nenänsivu lävistyksessä 3mm takaosa ei kerää räkää niin paljon eikä vie turhaan tilaa sieraimesta. Se ei myöskään näy sieltä pienemmällä takaosalla eikä tunnu epämiellyttävälle käytössä.
  • Tragus lävistyksessä 3mm takaosa helpottaa nappikuulokkeiden käyttöä, eikä kerää niin paljon korvavahaa itseensä.

Vinkkejä pituuden ja paksuuden valintaan

Huomioithan, että kokoehdotukset ovat suuntaa antavia suosituksia ja varmistuksen sinulle täydellisesti sopivasta koosta saat lävistysliikkeestä.

Kierteettömän labret kantaosan kanssa seuraaviin lävistyksiin:

  • Korvakoru (käytetyimmät koot ovat 0,8mm-1,2mm paksuus ja 5mm-7mm pituus.)
  • Rustokoru ( helix-, forward helix-,conch- ja tragus koru käytetyimmät koot ovat 1,2mm paksuus ja 6mm-7mm pituus.)
  • Nenäkoru (käytetyimmät koot ovat 0,8mm-1,2mm paksuus ja 6mm-7mm pituus.)
  • Huulikoru (medusa-,labret- ashley koru, käytetyimmät koot ovat 1,2mm paksuus ja 7mm-8mm pituus.)

Mikäli sinulla on perus korvakoru lävistyksessäsi suosittelemme 0,8mm paksuutta.

Lävistyskorun mittausohjeet

Helpompaan korun asennukseen

Asennustapin koon valinta

Valitse asennustappisi tilaamasi korun koon mukaan. Jos korusi on siis kokoa 1,2mm valitse myös asennustapin paksuudeksi 1,2mm. Kierteetön asennustappi sopii kierteettömien korujen asennukseen. Voit myös varovasti taivuttaa hieman asennustappia vinoksi, jolloin saat sen paremmin korvan ahtaisiin lävistyksiin, kuten forward helix ja tragus lävistyksiin. Säilytä asennustappi myös muita korujasi varten, koska voit käyttää sitä kaikissa samalla paksuudella ja kiinnitysmekanismeilla olevilla koruillasi.

Asennustappia voi käyttää myös venytyspuikkona!

Asennustappi soveltuu todella hyvin myös venyttämiseen. Asennustappi on suunniteltu niin että toinen pääty on hyvin ohkainen, jotta löytäisit lävistysreikäsi helposti ja toinen pää asennustapista on halutun paksuuden kokoinen. Jos esimerkiksi septum korusi on tällä hetkellä 1,2mm paksuinen voit tilata 1,6mm paksuisen asennustapin ja 1,6mm paksuisen korun jonka saat asennustapilla helposti paikalleen. Näin pääset turvallisesti pikkuhiljaa haluttuun kokoon.

Kierteettömiin koruihin sopiva asennustappi