Smiley korut

Materiaali

Tuotemerkki

Korukivet

Väri

Korun pituus

Ei suodatettavaa

Korun halkaisija

Korun paksuus

Näytetään kaikki 15 tulosta

Smiley lävistys

Smiley lävistys lävistetään ylähuulessa olevaan jänteeseen. Anatomia määrittelee sen onko lävistys mahdollista laittaa. Smiley lävistys nimensä mukaisesti kuuluu näkyä hymyillessä, sen ei kuulu näkyä koko ajan tai roikkua hampaiden päällä. Smiley lävistyksen ikäraja on usein 16-vuotta. Smiley lävistyksen hinta on noin 40-60 euroa riippuen haluamastasi korusta.

Smiley hampaat

Smiley Koru voi epäsopivalla korulla aiheuttaa vaurioita hampaisiin. Smiley Korun ollessa liian iso kokoinen se osuu hankaa hampaisiin aiheuttaen mahdollisia kiille ja ien vaurioita. Smiley lävistyksen haitat ovat siis epäsopiva, liian iso koru joka osuu hampaisiin.

Smiley lävistyskoru

Smiley lävistykseen löydät meiltä Luxjewelleltä sopivia ja turvallisia koruja, jotka ovat kevyitä, kestäviä ja siroja. Smiley lävistykseen usein sopiva koko on 8 tai 6 millimetriä halkaisijaltaan.

Smiley lävistys kasvaa ulos

Smiley lävistys kuuluu lävistyksiin, jotka kasvavat herkästi ulos jos niillä leikkii paljon esim. kielellä tai huulilla. Smiley Koru ei myöskään saa olla liian iso ja raskas, koska se kuormittaa jännettä ja tämän takia usein kasvaa ulos. Smiley lävistystä hoidetaan ensisijaisesti vedellä huuhtoen syömisen ja juomisen jälkeen. Vettä purskuttelemalla saat mahdolliset ruuantähteet pois korun ympäriltä.

Uutiskirjeen tilaajalle

-15%

Ekasta tilauksesta

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.