Tragus korut

Materiaali

Tuotemerkki

Korukivet

Väri

Korun pituus

Ei suodatettavaa

Korun halkaisija

Korun paksuus

Näytetään tulokset 1–60 / 173

Tyylikkäät ja Turvalliset Tragus-lävistyskorut – Valitse Persoonallisuuttasi Heijastava Koru

LuxJewelle on ylpeä erikoistuessaan tarjoamaan laadukkaita koruja tragus-lävistyksiin, jotka eivät ainoastaan näytä upeilta, vaan takaavat myös turvallisen ja mukavan käyttökokemuksen. Meillä on ilo tarjota laaja valikoima kierteettömiä koruja, jotka on suunniteltu huolellisesti ja valmistettu parhaista materiaaleista.

Ymmärrämme, että lävistyskorut ovat enemmän kuin pelkkä muotitrendi – ne ovat tärkeä osa identiteettiäsi. Siksi panostamme laatuun ja valitsemme korumme tarkkaan, jotta voit ilmaista persoonallisuuttasi huoletta. Kaikki korumme ovat nikkelittömiä ja turvallisia kaikille ihotyypeille, joten voit käyttää niitä huoletta ja ilman epämukavuutta.

Halumme tehdä ostokokemuksestasi helpon ja miellyttävän. Verkkokauppamme on suunniteltu selkeäksi ja intuitiiviseksi, jotta löydät etsimäsi helposti. Laajan valikoimamme avulla voit valita juuri sinulle sopivan korun jokaiseen lävistykseen, oli se sitten korvassa, nenässä, huulessa tai jossain muussa alueella.

Turvallisuus ja asiakastyytyväisyys ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Siksi tarjoamme luotettavan ja nopean toimituksen sekä erinomaisen asiakaspalvelun. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua valinnassa, tiimimme on aina valmiina auttamaan sinua. Autamme mielellämme valitsemaan täydellisen traguskorun juuri sinulle!

Tragus lävistyksen hoito ja koru

Tragus lävistys paranee kaiken kaikkiaan noin 4kk-9kk. Tämän koko paranemisen ajan on hyvin tärkeää käyttää implanttitasoista titaani lävistyskorua tai nikkelivapaata kultaa olevaa lävistyskorua (hyvä korumateriaali tukee lävistyksen paranemista). Lisäksi lävistys tulee suojata kaikelta kosmetiikalta, öljyiltä, rasvoilta ja hiustuotteilta (älä laita lävistykseen mitään mitä et laittaisi avohaavaankaan). Huuhtele lävistystä vain vedellä tai apteekin keittosuolaliuoksella! Vältä lävistyksen päällä nukkumista ja sen koskettelua/pyörittämistä.

Vältä koko paranemisen ajan nappikuulokkeiden ja korvatulppien käyttämistä. Lävistyskorun tappi on aluksi vähän pidempi turvotuksen takia, joten se voi jo itsessään estää nappikuulokkeiden ja korvatulppien käytön. Kun turvotus on laskenut ja lävistys on parantunut voi niitä taas käyttää normaalisti.

Tragus lävistyksen korun koko

Tragus lävistys tulee korvakäytävän edessä olevaan pieneen nipukkaan. Tämä nipukan koko on hyvin yksilöllinen, joten tarkkaa korun kokoa on miltei mahdotonta arvioida ilman havainnollistavaa kuvaa. Voit aina kysyä apua asiakaspalvelustamme oikean koon valitsemiseen, kun sinulla on kuva mistä voimme sitä arvioida.

Tässä kuitenkin suuntaa antavia ohjeita korun koon valintaan:

Paranemassa olevaan tragus lävistykseen suosittelemme kokoa 1.2mm x 10mm. Parantuneeseen lävistykseen taas 1.2mm x 8mm. Renkaassa kokoa 1.2mm x 8mm.

Suosittelemme myös valitsemaan kantaosan takaosan kooksi 3mm, koska se kerää vähemmän korvavahaa itseensä, eikä myöskään hankaloita nappikuulokkeiden ja korvatulppien käyttöä.

Uutiskirjeen tilaajalle

-15%

Ekasta tilauksesta

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.