Kielikorut

Materiaali

Tuotemerkki

Korukivet

Väri

Korun pituus

Korun halkaisija

Korun paksuus

Näytetään kaikki 6 tulosta

Kielikorut – Terveydelle ja mielihyvälle Suunniteltua Korkealaatuista Titaania LuxJewelleltä

Haluatko korostaa persoonallisuuttasi kiehtovalla kielikorulla? LuxJewelle tarjoaa korkealaatuisia kielikoruja, jotka on suunniteltu ottaen huomioon sekä terveys että mukavuus.

Materiaalivalinnalla on suuri merkitys kielikorujen laadulle ja käyttömukavuudelle. LuxJewelle panostaa korkeakiiltoiseen implanttitason titaaniin, joka on erinomainen valinta kielikoruille. Titaani on materiaalina hypoallergeeninen, kestävä ja kevyt. Sen sileä pinta vähentää plakin kerääntymistä koruun, mikä tekee siitä miellyttävän ja terveyden kannalta hyvän vaihtoehdon pitkäaikaiseen suussa käyttöön.

Terveys ja asiakastyytyväisyys ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Siksi tarjoamme korkealaatuisia kielikoruja, jotka täyttävät vaativimmatkin standardit. Verkkokauppamme on suunniteltu helppokäyttöiseksi, jotta voit löytää etsimäsi vaivattomasti. Tarjoamme myös nopean ja luotettavan toimituksen sekä erinomaisen asiakaspalvelun. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua valinnassa, olemme valmiina auttamaan sinua.

Tee vaikutus ja valitse terveyden ja mielihyvän kannalta suunnitellut kielikorut LuxJewelleltä. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen kielikoru, joka heijastaa ainutlaatuista tyyliäsi ja tarjoaa maksimaalista mukavuutta suussa pidettäessä.

Kielikorun ottaminen

Kielikoru on yksi suosituimmista suun alueen lävistyksistä. Voit valita haluatko näyttää kielikorun muille vai piilottaa sen. Kielikoruun voit valita erilaisia koruja mieltymystesi mukaan.

Kielikorun paraneminen

Kauanko kielikoru kestää parantua? Kielikorun paraneminen on yksilöllistä. Siihen vaikuttavat hygienia ja oman kehosi toiminta. Puhtaus, huolellisuus, kärsivällisyys, terveet elämäntavat ja vitamiinien syöminen edesauttavat kielikorun paranemista. Ensimmäisen viikon aikana kielikoru on usein turvonnut ja joskus lävistys saattaa vuotaa verta parikin päivää ja siihen saattaa muodostua mustelma.

Mikä auttaa kielikorun kipuun? Imeskele pieniä jääpaloja tai juo kylmää vettä. Burana tai muu tulehduskipulääke laskee kielikorun turvotusta. Nuku ensimmäiset yöt ylävartalo koholla, jolloin vähennät yöllä muodostuvaa turvotusta. Jos normaali syöminen tuntuu hankalalta, syö pehmeää ruokaa pieninä annoksina.

Kielikorun puhdistus

Miten kielikorua hoidetaan? Kielikorua hoidetaan huuhtelemalla suuta pelkällä vedellä tai apteekista saatavalla keittosuolaliuoksella.

Älä liikuttele, koskettele tai pyörittele kielikorua turhaan edes puhdistamisen yhteydessä. Älä jaa huulirasvaa tai ruokailuvälineitä (lasit, pullot, haarukat jne). Pidä mukana puhdasta vesipulloa ensimmäiset kaksi viikkoa ja purskuttele suu runsaalla vedellä jokaisen syömisen, juomisen tai tupakoinnin jälkeen.

Kielikorun vaihto

Kielikorun pituus? Pidä alkuperäistä kielikorua koko parantumisen ajan. Muista kiristellä kierresulkuisten korujen pallot säännöllisesti, jotta pallot eivät pääse löystymään ja irtoamaan. Tule vaihtamaan kielikoru lyhyempään turvotuksen laskettua eli 1-2vk päästä lävistyksen ottamisesta. Parantumisvaiheessa olevaan kielilävistykseen ei ole hyvä vaihtaa korua itse. Parantunutkin kielilävistys voi sulkeutua hyvin nopeasti, joten älä pidä korua poissa pitkiä aikoja. Parantuneeseen kielilävistykseen on suositeltavaa vaihtaa koru kerran vuodessa. Älä koskaan käytä muovikorua!

Uutiskirjeen tilaajalle

-15%

Ekasta tilauksesta

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.