Korvalävistykset

Materiaali

Tuotemerkki

Korukivet

Väri

Korun pituus

Korun halkaisija

Korun paksuus

Näytetään tulokset 1–60 / 397

Korvalävistyksissä on todella paljon erilaisia vaihtoehtoja, ja meillä Luxjewellella haluamme tarjota sinulle laadukkaita vaihtoehtoja jokaiseen tyyliin ja tarpeeseen.

Tästä osiosta löydät lävistyskorut kaikkiin korvan alueen lävistyksiin, oli kyse sitten ruston alueen lävistyksistä tai korvanlehtilävistyksistä. Valikoimastamme löydät myös nikkelittömät lävistyskorut, jotka on valmistettu parhaista materiaaleista, jotta voit nauttia lävistyksistäsi huolettomasti. Tutustu laajaan merkkilävistyskorujemme valikoimaan ja löydä täydellinen koriste korviisi.

Suosituimpia korvalävistyksiä

Korvalävistyksiä on monia erilaisia tyylejä ja alueita, jotka tarjoavat loputtomasti mahdollisuuksia ilmaista persoonallisuutta ja tyyliä. Valikoimastamme löydät koruja kaikkiin suosittuihin korvalävistyksiin, kuten conch, helix, ja tragus.

Conch-lävistys sijoittuu korvan ruston keskiosaan, ja se voi olla sekä sisä- että ulkopuolella. Helix-lävistys tehdään korvan yläosan ulkokehälle, tarjoten tilaa monenlaisille koruille. Tragus-lävistys puolestaan sijoittuu korvan ruston ja kasvojen välissä olevaan pienempään alueeseen, jossa pienet ja tyylikkäät korut korostavat tyyliäsi.

Nämä lävistykset mahdollistavat erilaisten korujen käytön, kuten renkaat, tappimalliset korut, ja muut koristeelliset vaihtoehdot. Olipa tyylisi sitten klassinen, minimalistinen tai rohkea, meiltä löydät korut jokaiseen tilanteeseen ja tyyliin. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydelliset korut juuri sinun korvalävistykseesi.”

Uutiskirjeen tilaajalle

-15%

Ekasta tilauksesta

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.