Ohjeita koruvalintaan

Korun oikean koon valinta on tärkeää myös ulkonäöllisesti, mutta erityisesti lävistysreiän kannalta. Liian ahdas tai muutoin turhan suuri koru voi tuoda ikäviä komplikaatiota tai ärsytystä myös jo parantuneeseen lävistykseen. Huomioithan, että kokoehdotukset ovat suuntaa antavia suosituksia ja varmistuksen sinulle täydellisesti sopivasta koosta saat lävistysliikkeestä.

Korvakorujen valinta

Parantuneissa korvakoruissa käytetyimmät koot labret mallin kantaosissa ovat 0,8mm-1,2mm paksuus(läpimitta) ja 5mm-7mm pituus. Mikäli et tiedä tarkkaa kokoa suosittelemme 6mm pituutta. Näihin kantaosiin käy suurin osa kaikki valikoimamme kierteettömät push pin korukärjet.

Renkaissa suosittelemme halkaisijasta 8mm ylöspäin korvakoruiksi.

Lävistyskorun mittausohjeet
Oheisissa kuvissa on ohjeistettu mittojen ottaminen erimallisista koruista. Voit myös mitata vanhat korusi ja tehdä valinnan niiden perusteella.

Muut lävistyskorut sekä paranemisvaiheessa olevat lävistykset

Jos sinulla on paranemisvaiheessa oleva lävistys, voit kysyä asiakaspalvelustamme suosituskokoa uudelle korullesi. Osaamme neuvoa sinua mahdollisimman täsmällisesti, kun tiedämme, minkä kokoinen korusi on sillä hetkellä. Lävistettäessä laitetaan yleensä noin 2 millimetriä suurempi vaihtoehto turpoamisvaraksi. Sinun tulisi saada korujen mitat mukaan lävistäjältäsi.

Voit lähettää meille kuvan entisestä korustasi kehollasi myös WhatsApp -sovelluksella 041 3140325 tai sähköpostilla info@luxjewelle.com. Tämän perusteella voimme tehdä arvion siitä, minkä kokoinen koru sinulle sopisi parhaiten. Halutessasi voimme myös keskustella kanssasi parhaiten sinulle soveltuvasta uudesta korusta. Tällöin teemme oman ehdotuksemme korusta, joka sopisi sinulle mahdollisimman hyvin ja korostaisi juuri sinun parhaita puoliasi!

Mikäli et löydä etsimääsi tai tarvitsemaasi aihetta näistä ohjeista, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme ennen tilauksen tekoa joko WhatsAppilla tai soittamalla numeroon 041 3140325. Autamme mielellämme, jotta saisit toivomasi ja sopivan korun heti yhdellä tilauksella. Näin vältämme myös turhia postituskuluja sekä säästämme luontoa!

Vinkkejä kantaosan takaosan koon valintaan

Kantaosan takaosan leveydeksi saatavilla on 3mm ja 4mm vaihtoehdot. Tässä muutamia asioita mitä kannattaa huomioida sopivaa kokoa valitessa.

Parantumassa oleviin lävistyksiin suosittelemme 4mm takaosaa. Suun sisäpuolelle tulevat lävistykset esim. huulikoru vaatii myös 4mm takaosan, jotta takaosa ei uppoa suun sisäpuolella olevaan pehmeään kudokseen.

Mikäli valitset ison koristeellisemman (esim. kaaren mallinen) kärkiosan, Labret kantaosa 4mm leveys antaa myös korullesi lisätukea.

Nenänsivu lävistyksessä 3mm takaosa ei kerää räkää niin paljon eikä vie turhaan tilaa sieraimesta. Se ei myöskään näy sieltä pienemmällä takaosalla eikä tunnu epämiellyttävälle käytössä.

Tragus lävistyksessä 3mm takaosa helpottaa nappikuulokkeiden käyttöä, eikä kerää niin paljon korvavahaa itseensä.

Lävistysten nimet

Kierteettömän push pin lävistyskorukannan valinta

Huomioithan, että kokoehdotukset ovat suuntaa antavia suosituksia ja varmistuksen sinulle täydellisesti sopivasta koosta saat lävistysliikkeestä.

Kierteettömän labret kantaosan kanssa seuraaviin lävistyksiin:

– Korvakoru (käytetyimmät koot ovat 0,8mm-1,2mm paksuus ja 5mm-7mm pituus.)

– Rustokoru ( helix-, forward helix-,conch- ja tragus koru käytetyimmät koot ovat 1,2mm paksuus ja 6mm-7mm pituus.)

– Nenäkoru (käytetyimmät koot ovat 0,8mm-1,2mm paksuus ja 6mm-7mm pituus.)

– Huulikoru (medusa-,labret- ashley koru, käytetyimmät koot ovat 1,2mm paksuus ja 7mm-8mm pituus.)

Mikäli sinulla on perus korvakoru lävistyksessäsi suosittelemme 0,8mm paksuutta.

Kaarevan barbell kantaosan kanssa seuraaviin lävistyksiin:

– Kulmakoru (käytetyimmät koot ovat 1,2mm paksuus ja 8mm pituus.)

– Rustokoru (Rook lävistys, käytetyimmät koot ovat 1,2 mm paksuus ja 8mm pituus.)

– Huulikoru (Jestrum ja Vertical labret koru, käytetyimmät koot ovat 1,2mm paksuus ja 8mm pituus.)

Suoran barbell kantaosan kanssa seuraaviin lävistyksiin:

– Nännikoru (käytetyimmät koot ovat 1,6mm paksuus ja 12,7-16mm pituus.)

– Bridge koru  (nenänvarsi, silmienväli käytetyimmät koot ovat 1,2mm ja 1.6mm paksuus, 12.7-16mm pituus.) 

– Kielikoruissa (käytetyimmät koot ovat 1,6mm paksuus ja 14mm pituus.)

– Rustokoru (Industrial koru käytetyimmät koot ovat 1,6mm paksuus ja 32-38mm pituus.) 

Uutiskirjeen tilaajalle

-10%

Ekasta tilauksesta ja liittymällä kanta-asiakkaaksi saat 5 euron arvosta ostosrahaa

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.

Valitse sopivan kokoinen kierteetön kantaosa

Vinkkejä kantaosan takaosan koon valintaan

Kantaosan takaosan leveydeksi saatavilla on 3mm ja 4mm vaihtoehdot. Tässä muutamia asioita mitä kannattaa huomioida sopivaa kokoa valitessa:

  • Parantumassa oleviin lävistyksiin suosittelemme 4mm takaosaa.
  • Suun sisäpuolelle tulevat lävistykset esim. huulikoru vaatii myös 4mm takaosan, jotta takaosa ei uppoa suun sisäpuolella olevaan pehmeään kudokseen.
  • Mikäli valitset ison koristeellisemman (esim. kaaren mallinen) kärkiosan, Labret kantaosa 4mm leveys antaa myös korullesi lisätukea.
  • Nenänsivu lävistyksessä 3mm takaosa ei kerää räkää niin paljon eikä vie turhaan tilaa sieraimesta. Se ei myöskään näy sieltä pienemmällä takaosalla eikä tunnu epämiellyttävälle käytössä.
  • Tragus lävistyksessä 3mm takaosa helpottaa nappikuulokkeiden käyttöä, eikä kerää niin paljon korvavahaa itseensä.

Vinkkejä pituuden ja paksuuden valintaan

Huomioithan, että kokoehdotukset ovat suuntaa antavia suosituksia ja varmistuksen sinulle täydellisesti sopivasta koosta saat lävistysliikkeestä.

Kierteettömän labret kantaosan kanssa seuraaviin lävistyksiin:

  • Korvakoru (käytetyimmät koot ovat 0,8mm-1,2mm paksuus ja 5mm-7mm pituus.)
  • Rustokoru ( helix-, forward helix-,conch- ja tragus koru käytetyimmät koot ovat 1,2mm paksuus ja 6mm-7mm pituus.)
  • Nenäkoru (käytetyimmät koot ovat 0,8mm-1,2mm paksuus ja 6mm-7mm pituus.)
  • Huulikoru (medusa-,labret- ashley koru, käytetyimmät koot ovat 1,2mm paksuus ja 7mm-8mm pituus.)

Mikäli sinulla on perus korvakoru lävistyksessäsi suosittelemme 0,8mm paksuutta.

Lävistyskorun mittausohjeet

Helpompaan korun asennukseen

Asennustapin koon valinta

Valitse asennustappisi tilaamasi korun koon mukaan. Jos korusi on siis kokoa 1,2mm valitse myös asennustapin paksuudeksi 1,2mm. Kierteetön asennustappi sopii kierteettömien korujen asennukseen. Voit myös varovasti taivuttaa hieman asennustappia vinoksi, jolloin saat sen paremmin korvan ahtaisiin lävistyksiin, kuten forward helix ja tragus lävistyksiin. Säilytä asennustappi myös muita korujasi varten, koska voit käyttää sitä kaikissa samalla paksuudella ja kiinnitysmekanismeilla olevilla koruillasi.

Asennustappia voi käyttää myös venytyspuikkona!

Asennustappi soveltuu todella hyvin myös venyttämiseen. Asennustappi on suunniteltu niin että toinen pääty on hyvin ohkainen, jotta löytäisit lävistysreikäsi helposti ja toinen pää asennustapista on halutun paksuuden kokoinen. Jos esimerkiksi septum korusi on tällä hetkellä 1,2mm paksuinen voit tilata 1,6mm paksuisen asennustapin ja 1,6mm paksuisen korun jonka saat asennustapilla helposti paikalleen. Näin pääset turvallisesti pikkuhiljaa haluttuun kokoon.

Kierteettömiin koruihin sopiva asennustappi