Implanttitason titaani

Materiaali

Tuotemerkki

Korukivet

Väri

Korun pituus

Korun halkaisija

Korun paksuus

Näytetään tulokset 1–60 / 226

Miksi valita implanttitason titaani lävistyskoru?

Monet edullisemmat korumateriaalit kuten kirurginteräs, voivat aiheuttaa ikäviä komplikaatioita kokoaikaisessa käytössä. Teräs sisältää aina nikkeliä vaikka se olisi kirurginterästä 316L, mutta valitessasi implanttitason titaanikorun (Ti-6AL-4V-ELI ASTM F136) voit olla varma sen turvallisuudesta. Pelkästään titaani lävistyskoru ei takaa turvallista materiaalia, joten kannattaa kiinnittää huomiota mikä titaaninen koodi on ja se kannattaa olla (Ti-6AL-4V-ELI ASTM F136). Vaikka heikompi teräs materiaali ei allergisoisi sinua välittömästi, voi se pikkuhiljaa altistaa sinua ja kehittyä myöhemmässä vaiheessa nikkeli allergiaksi.

Parempi kuin kirurginteräs lävistyskoru

Korkeakiiltoinen implanttitason titaani (Ti-6AL-4V-ELI ASTM F136) on paras mahdollinen materiaali ensikoruksi, sekä jokapäiväiseen käyttöön. Tästä samasta titaanista valmistetaan ihmisille myös muitakin implantteja kuten tekoniveliä. Tämä implanttitason titaani on parhainta mitä lävistys markkinoilta voit saada, niobiumin sekä nikkelittömän kullan lisäksi (kulta ei automaattisesti ole nikkelitöntä, mutta meidän valikoimassamme oleva kulta on)

• Ei sisällä Nikkeliä

• Turvallinen käyttää kokoaikaisesti

• Korkeakiillotus kerää vähemmän mikrobeja

• Ei värjää ihoa

• Ei tuota punoitusta ja ihoärsytystä

• Todella kova ja kestävä mutta kevyt

• Säilyttää kiiltonsa

• Sopii täydellisesti myös lasten korvakoruiksi

Paras lävistyskoru materiaali

Tuotteemme ovat markkinoiden parhaimmat sekä maailman kuulujen ammattilaislävistäjien käyttämiä.

Implanttitason titaani sopii ensikoruksi. Ti-6AL-4V-ELI ASTM F136 luokitteinen titaani on materiaalina huomattavasti kalliimpaa kuin kirurginteräs. Materiaalina implanttitason titaani lävistyksissä se on erinomainen. Se on kestävä, kevyt, jäykkä sekä tiheä metalli, joka kestää ikää ja korroosiota hyvin. Tämän vuoksi myymämme korut voivat tuntua arvokkaammalta muihin halvempiin korulaatuihin verrattuna, mutta usko tai älä se on turvallisuutesi arvoista!

Lävistyskoru materiaalilla on todella suuri merkitys lävistysreiän hyvinvoinnin ja sinun terveytesi kannalta. Epäsuotuisalla materiaalilla kuten muut halvemmat Titaani sekoitteet,  kirurginteräs 316L , muovi (akryyli) voivat aiheuttaa vakavia ongelmia sekä herkistää ajan myötä allergioille mm. Nikkeliallergialle. Pahimmassa tapauksessa lävistyksesi voi kasvaa ulos, oirehtia vuosia huonon materiaalin vuoksi esim. vuotamalla verta tai kudosnestettä sekä kipeytyä aika ajoin.

Mikäli kärsit joistakin näistä oireista, niin pyydämme sinua kääntymään puoleemme. Moni on saanut avun kauttamme lävistyksissä ilmeneviin komplikaatioihin pelkästään korua vaihtamalla.

Uutiskirjeen tilaajalle

-15%

Ekasta tilauksesta

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.