Mikä kierteetön push-pin koru ?

Mikä kierteetön push-pin koru

Herättääkö tämä hämmennystä ja kysymyksiä? Linkkaa itsesi kattavaan napakkaan tietopankkiin koskien kierteettömiä lävistyskorujamme.

Jopa monelle “vanhoille” lävistysten käyttäjälle tämä termi saattaa olla vieras, sekä vaikuttaa, jopa alussa epäilyttävälle.

Voimme kuitenkin luvata, että tämä maailmalla paljon suosiota saanut kiinnitysmekanismi on arjen pelastaja. Ei enää lattialla ryömimistä tippuvien korujen perässä, painavia korvakorujen takaosia tai hankalaa kierteiden asentamista lävistyskoruissa.

Kierteetön lävistyskoru koostuu kahdesta eri osasta:

1. Kierteetön korukärki

Kierteetön korukärki

  2. Kierteetön kantaosa

  Kierteetön kantaosa

  Näitä molempia löytyy valikoimasta useita eri malleja. Yleisin kantaosa malli, jota korukärkien kanssa käytetään on labret mallin kantaosaa . Labret nimi tulee kantaosan toisen pään litteästä mallista.

  Labret mallin kantaosa  sopii seuraaviin lävistyksiin:

  – Korvakoru

  – Rustokoru ( nenäkoru, helix-, forward helix-,conch- ja tragus koru)

  – Huulikoru (Medusa-,labret- ashley koru)

  Muita vaihtoehtoja ovat kaarevat barbell kantaosat, sekä suorat barbell kantaosat. Niistä voit lukea lisää painamalla linkkejä. Näitä malleja käytetään esim. kulmakoruissa, napakoruissa ja nännikoruissa.

  Sopii täydellisesti korvakoruiksi

  Esimerkkinä korvakorut, sillä se on yksi eniten käytetyistä lävistyksistä. Kun hankit parin (2kpl) labret mallin kantaosia, voit hyödyntää samoja kantaosia uudelleen ja uudelleen ja vaihtaa vain korukärkiä. Sinun ei tarvitse jatkossa tilata uusia kantaosia, kun haluat vaihtaa korusi ulkonäköä!

  Korvakorut
  Labret kantaosa

  Suositus koko labret kantaosalle korvakoruihimme on 0,8x6mm. Muihin lävistyksiin koot löydät ohjeita koruvalintaan osiosta.

  Mistä tulee nimi Push-pin lävistyskoru?

  Korukärjessä on pieni ”pinni” ja kantaosasta ontto putki.

  Koru otetaan käyttöön taivuttamalla korukärjen ”pinniä” kantaosaa apuna käyttäen. Katso kuva.

  Push-pin lävistyskoru

  Tämän jälkeen kantaosa asennetaan korvan takaa esim. korvisreikään. Kun kantaosa näkyy etupuolelta, otat taivutetun korukärjen toiseen käteen ja työnnät pinni osan kannan sisään. Asentaessa koru kitkaa luonnollisesti kantaosan putkea vasten. Tästä tulee nimi push-pin koru, koska korun pinni työnnetään kantaosan sisään.

  Katso korujen käyttöönotto ohje täältä.

  Mutta, eihän korussa ole mitään lukkoa ja miten se pysyy kiinni?

  Koru lukittuu kiinni, kun korukärjen väännetty ”pinni” jää paineesta kantaosan sisään jumiin. Tämä onkin tärkeää, että korukärjen pinni täytyy olla taivutettu, koska suorana se tippuu heti pois.

  Koru ei lähde irti kantaosasta eli aukea, kun napakasti vetäisemällä, jos pinniä on väännetty tarpeeksi, mutta muista ettet väännä sitä liikaa ettei korusi rikkoonnu. (Saat tilauksen mukana käyttöönotto ohjeet)

  Tämä ”lukitus” mekanismi on jopa sisäkierteisiä koruja varmempi, koska sinun ei tarvitse muistaa kiristellä korujasi muutaman päivän välein. Riittää, että tarkistat silloin tällöin, korukärjen olevan varmasti pohjassa kantaosan sisällä.

  Näin ollen arvokkaatkin korukärjet pysyvät arjen sekä juhlan menossa mukana, olipa korusi sitten missä lävistyksessa tahansa!

  Mikäli sinua jäi mietityttämään vielä jokin, niin laita meille viestiä asiakaspalveluumme. Päivitämme mielellämme sivuja käyttömukavammiksi.

  Aloita ensin valitsemalla itsellesi mieluinen korukärki ja sen jälkeen siihen sopiva kantaosa. Iloisia shoppailuhetkiä!

  Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Pinterest
  Email
  Uutiskirjeen tilaajalle

  -15%

  Ekasta tilauksesta

  *Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.