Kaos Softwear

Kaos Softwear on perustajien Jesse Jarrellin ja Steve Haworthin luomus. He alkoivat tutkia ajatusta silikonin käytöstä koruissa 90-luvun lopulla ja aloittivat pian kaikkien aikojen ensimmäisten silikonikorujen tuotannon, joka esiteltiin lävistyskoruteollisuudelle vuonna 2002.

Portlandissa, Oregonissa sijaitseva Kaos Softwear on erikoistunut maailman joustavimpien ja mukavimpien korkealuokkaisten silikonilävistyskorujen valmistukseen.

Korut ovat suunnitelleet ja valmistaneet ihmiset, jotka ovat uppoutuneet kehonmuokkausyhteisöön ja ovat erilaisista taustoista ja alakulttuureista. Tämä takaa asiakkaille, että he saavat tuotteen, joka täyttää myös heidän henkilökohtaiset laatustandardit.

Olemalla osa palvelemaansa kulttuuria Kaoksen tiimi välittää intohimonsa ja näkemyksensä asiakkaille, jotta he saavat tuotteen, josta he välittävät ja jonka varaan he ovat rakentaneet elämänsä.

Kaos Softwear on ylpeä voidessaan tarjota implanttitasoisesta silikonista valmistettua tuotetta, joka on täysin bioyhteensopiva. Kaikki materiaalit hankitaan ja valmistetaan Yhdysvalloissa. Käytetyt materiaalit ovat erätestattuja ja niillä on käyttöturvallisuustiedotteet, jotka ovat aina asiakkaiden saatavilla. Kaos Softwear täyttää hallituksen turvallisuusmääräykset California Prop 65:n ja nykyisten lyijyn, ftalaattien ja kadmiumin käyttöä rajoittavien määräysten mukaisesti.

 

Materiaali

Tuotemerkki

Korukivet

Väri

Korun pituus

Ei suodatettavaa

Korun halkaisija

Korun paksuus

Ei suodatettavaa

Näytetään ainoa tulos

Uutiskirjeen tilaajalle

-10%

Ekasta tilauksesta ja liittymällä kanta-asiakkaaksi saat 5 euron arvosta ostosrahaa

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.

Valitse sopivan kokoinen kierteetön kantaosa

Vinkkejä kantaosan takaosan koon valintaan

Kantaosan takaosan leveydeksi saatavilla on 3mm ja 4mm vaihtoehdot. Tässä muutamia asioita mitä kannattaa huomioida sopivaa kokoa valitessa:

  • Parantumassa oleviin lävistyksiin suosittelemme 4mm takaosaa.
  • Suun sisäpuolelle tulevat lävistykset esim. huulikoru vaatii myös 4mm takaosan, jotta takaosa ei uppoa suun sisäpuolella olevaan pehmeään kudokseen.
  • Mikäli valitset ison koristeellisemman (esim. kaaren mallinen) kärkiosan, Labret kantaosa 4mm leveys antaa myös korullesi lisätukea.
  • Nenänsivu lävistyksessä 3mm takaosa ei kerää räkää niin paljon eikä vie turhaan tilaa sieraimesta. Se ei myöskään näy sieltä pienemmällä takaosalla eikä tunnu epämiellyttävälle käytössä.
  • Tragus lävistyksessä 3mm takaosa helpottaa nappikuulokkeiden käyttöä, eikä kerää niin paljon korvavahaa itseensä.

Vinkkejä pituuden ja paksuuden valintaan

Huomioithan, että kokoehdotukset ovat suuntaa antavia suosituksia ja varmistuksen sinulle täydellisesti sopivasta koosta saat lävistysliikkeestä.

Kierteettömän labret kantaosan kanssa seuraaviin lävistyksiin:

  • Korvakoru (käytetyimmät koot ovat 0,8mm-1,2mm paksuus ja 5mm-7mm pituus.)
  • Rustokoru ( helix-, forward helix-,conch- ja tragus koru käytetyimmät koot ovat 1,2mm paksuus ja 6mm-7mm pituus.)
  • Nenäkoru (käytetyimmät koot ovat 0,8mm-1,2mm paksuus ja 6mm-7mm pituus.)
  • Huulikoru (medusa-,labret- ashley koru, käytetyimmät koot ovat 1,2mm paksuus ja 7mm-8mm pituus.)

Mikäli sinulla on perus korvakoru lävistyksessäsi suosittelemme 0,8mm paksuutta.

Lävistyskorun mittausohjeet

Helpompaan korun asennukseen

Asennustapin koon valinta

Valitse asennustappisi tilaamasi korun koon mukaan. Jos korusi on siis kokoa 1,2mm valitse myös asennustapin paksuudeksi 1,2mm. Kierteetön asennustappi sopii kierteettömien korujen asennukseen. Voit myös varovasti taivuttaa hieman asennustappia vinoksi, jolloin saat sen paremmin korvan ahtaisiin lävistyksiin, kuten forward helix ja tragus lävistyksiin. Säilytä asennustappi myös muita korujasi varten, koska voit käyttää sitä kaikissa samalla paksuudella ja kiinnitysmekanismeilla olevilla koruillasi.

Asennustappia voi käyttää myös venytyspuikkona!

Asennustappi soveltuu todella hyvin myös venyttämiseen. Asennustappi on suunniteltu niin että toinen pääty on hyvin ohkainen, jotta löytäisit lävistysreikäsi helposti ja toinen pää asennustapista on halutun paksuuden kokoinen. Jos esimerkiksi septum korusi on tällä hetkellä 1,2mm paksuinen voit tilata 1,6mm paksuisen asennustapin ja 1,6mm paksuisen korun jonka saat asennustapilla helposti paikalleen. Näin pääset turvallisesti pikkuhiljaa haluttuun kokoon.

Kierteettömiin koruihin sopiva asennustappi