BVLA

Body Vision Los Angeles on maailman johtava luksus lävistyskorujen suunnittelija ja valmistaja.

Vuodesta 1996 lähtien BVLA on ylpeänä rakentanut liiketoimintaansa, joka on omistautunut ylittämään lävistyskoru alan standardeja ja haastamaan vallitsevia normeja. BVLA on keskittynyt aina laatuun ja muotoiluun koruissaan.

BVLA-korut ovat vertaansa vailla – Heillä on yli 3000 tarkkaan suunniteltua uniikkia korumallia valikoimassaan. He vastaavat koruillaan sekä lävistäjien, että asiakkaiden teknisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Jokaista korua suunnitellessaan he ovat asettaneet korun käyttäjän terveyden ja hyvinvoinnin etusijalle valitsemalla ensiluokkaiset metallit ja korukivet.

Yli 150 uniikilla jalokivivaihtoehdolla eri muodoissa ja koissa, seitsemällä eri jalometallilla, mukaan lukien platina, BVLA:n on mahdollista tehdä kaikki koru-unelmasi todelliseksi. Jokainen heidän korunsa suunnitellaan tarkasti, tehdään käsin ja kiillotetaan rakkaudella Los Angelesissa, Kaliforniassa. Tällä BVLA voi ylläpitää asiantuntijatason käsityötaitoa ja samalla taata, että korut ovat maailman korkeinta laatua.

BVLA tekee vastuullisia valintoja kaikissa suhteissa. Koruissa käytetyt metallit ovat kierrätettyjä, minimoiden ympäristövaikutuksia. Timantit ovat eettisesti hankittuja ja konfliktivapaita. He uskovat myös monimuotoisiin palkkauskäytäntöihin ja tasa-arvoon kaikkien ihmisten kesken.

BVLA toteaa: Iloiset ihmiset tuottavat kauniita koruja!

Työntekijöiden hyvinvoinnin on ensisijaisen tärkeä asia heille. Hyvät edut, joustavuus ja yleisesti hyvä työympäristö mahdollistavat BVLA houkutella ja pitää luonaan maailman taitavimpia ja luovimpia artesaaneja.

He ovat sitoutuneet antamaan takaisin paikalliselle yhteisöllemme ja tuleville koruntekijäsukupolville. Vuonna 2020 käynnistimme BVLA Future Stars Apprentice -ohjelman, jonka avulla voimme tukea ja kehittää vähävaraisia nuoria aikuisia saavuttamaan unelmansa hienojen korujen suunnittelusta ja valmistuksesta.

Materiaali

Tuotemerkki

Korukivet

Väri

Korun pituus

Ei suodatettavaa

Korun halkaisija

Ei suodatettavaa

Korun paksuus

Ei suodatettavaa

Näytetään kaikki 18 tulosta

Uutiskirjeen tilaajalle

-15%

Ekasta tilauksesta

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.