BVLA

By Your Side sisäkierteinen korukärki -14k keltakulta

645,00 

 • 14 karaatin keltakulta
 • Sisäkierteinen lävistyskoru
 • 6mm x 9mm (korkeus x leveys)
 • 3kpl 4x2mm granaatti jalokivet
 • Valmistajan elinikäinen takuu valmistusvirheitä vastaan
 • Huom, sopii käytettäväksi vain 1.2mm paksuisten sisäkierteisten BVLA:n, Industrial Strengthin tai Neometallin merkkisten kantaosien kanssa

 

1 varastossa

Lisätty toivelistaan
Lisätty toivelistaan

Katso suosikkisi toivelistalta

Osta tästä koruun sopiva kantaosa tai lisäosa:

Jälkitoimitus tuotteiden toimitusaika on 1-3 viikkoa.

Tämä kaunis kolmen granaattikiven koru on valmistettu huippuluokkaisella käsityöllä Los Angelesissa Kaliforniassa. Korussa käytetty 14 karaatin kulta on kierrätettyä, minimoiden ympäristövaikutuksia. Koru on täysin uniikki kappale BVLA:n jokaisen korun lailla.

Korun pääelementtinä on kolme leijan muotoista granaattikiveä. Syvä punaisen sävy sopii täydellisesti yhteen keltakullan kanssa. Korun kultakehys antaa myös hyvän suojan korukiville samalla kruunaten sillä tämän taideteoksen.

Koru suorastaan huokuu korkealuokkaista laatua ja kestävyyttä. Sen muotoilu istuu täydellisesti mm. Helix-ja Conch lävistykseen sekä nenänsivuun.

Huom. Tämä korukärki istuu parhaiten yhteen BVLA:n, Industrial Strengthin ja Neometalin omien kierteellisten kantaosien kanssa. Kantaosa ja kärki on suunniteltu täydellisesti istuvaksi, joten ethän käytä voimaa korukärkiä kiinnittäessäsi. Väärinkäyttö voi vahingoittaa koruasi.

BVLA:n mittatilaustyönä valmistettavia lävistyskoruja voi tilata myös kauttamme yksittäin – katso koko valikoima https://www.bvla.com/ ja kerro toiveesi asiakaspalveluumme, toteutetaan unelmiesi lävistyskoruhaaveet yhdessä! 

BVLA -Body Vision Los Angeles

BVLA – Body Vision Los Angeles on maailman johtava luksus lävistyskorujen suunnittelija ja valmistaja.

Vuodesta 1996 lähtien BVLA on ylpeänä rakentanut liiketoimintaansa, joka on omistautunut ylittämään lävistyskoru alan standardeja ja haastamaan vallitsevia normeja. BVLA on keskittynyt aina laatuun ja muotoiluun koruissaan.

BVLA-korut ovat vertaansa vailla – Heillä on yli 3000 tarkkaan suunniteltua uniikkia korumallia valikoimassaan. He vastaavat koruillaan sekä lävistäjien, että asiakkaiden teknisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Jokaista korua suunnitellessaan he ovat asettaneet korun käyttäjän terveyden ja hyvinvoinnin etusijalle valitsemalla ensiluokkaiset metallit ja korukivet.

Yli 150 uniikilla jalokivivaihtoehdolla eri muodoissa ja koissa, seitsemällä eri jalometallilla, mukaan lukien platina, BVLA:n on mahdollista tehdä kaikki koru-unelmasi todelliseksi. Jokainen heidän korunsa suunnitellaan tarkasti, tehdään käsin ja kiillotetaan rakkaudella Los Angelesissa, Kaliforniassa. Tällä BVLA voi ylläpitää asiantuntijatason käsityötaitoa ja samalla taata, että korut ovat maailman korkeinta laatua.

BVLA tekee vastuullisia valintoja kaikissa suhteissa. Koruissa käytetyt metallit ovat kierrätettyjä, minimoiden ympäristövaikutuksia. Timantit ovat eettisesti hankittuja ja konfliktivapaita. He uskovat myös monimuotoisiin palkkauskäytäntöihin ja tasa-arvoon kaikkien ihmisten kesken.

BVLA toteaa: Iloiset ihmiset tuottavat kauniita koruja!

Työntekijöiden hyvinvoinnin on ensisijaisen tärkeä asia heille. Hyvät edut, joustavuus ja yleisesti hyvä työympäristö mahdollistavat BVLA houkutella ja pitää luonaan maailman taitavimpia ja luovimpia artesaaneja.

He ovat sitoutuneet antamaan takaisin paikalliselle yhteisöllemme ja tuleville koruntekijäsukupolville. “Vuonna 2020 käynnistimme BVLA Future Stars Apprentice -ohjelman, jonka avulla voimme tukea ja kehittää vähävaraisia nuoria aikuisia saavuttamaan unelmansa hienojen korujen suunnittelusta ja valmistuksesta.”

Sisäkierteinen lävistyskoru

Sisäkierteisessä lävistyskorussa kierteet on nimensä mukaisesti lävistyskorun sisäpuolella ja kärkiosassa ulkopuolella. Korun kärkiosan kierteet pyöritetään korun rungon sisään. Tällaiset lävistyskorut eivät vaurioita lävistystä, esimerkiksi korun vaihdon yhteydessä (kierteet eivät pääse raapimaan lävistystä).

Lävistyskorun kiristäminen

Sisäkierteisissä koruissa kärkiosat pysyvät huomattavasti paremmin kiinni eivätkä löysty niin helposti kuin ulkokierteisissä koruissa. Sisäkierteisen korun kierteet on valmistettu tarkoin, jonka vuoksi ne eivät anna periksi helposti, vaan kestävät käytössä, kun taas usein ulkokierteisissä koruissa kierteet menevät rikki ja palloa ei saa pysymään korun päässä.

Miten lävistyskoru avataan?

Muista välillä tarkistaa, että kärkiosa on napakasti kieritettynä pohjaan asti, jotta se ei lähde löystymään huomaamatta. Vaikka olisit kiristänyt korun huolellisesti, se voi silti lähteä löystymään käytössä. Kiristäessäsi lävistyskorua, pyöritä kärkiosaa myötäpäivään. Kun taas haluat ottaa kärkiosan pois, pyöritä sitä vastapäivään.

Sisäkierteisen lävistyskorun käyttö
Sisäkierteisen lävistyskorun käyttö

Korkealaatuiset kultaiset lävistyskorut

Kulta on luonnostaan erittäin pehmeä jalometalli, jonka puhtain muoto, 24 karaatin kulta, ei sellaisenaan sovellu korujen valmistukseen.

Jotta kullasta saadaan kestävämpi ja sopivampi materiaali korujen luomiseen, siihen sekoitetaan muita metalleja. Erilaisia kultakoruja valmistetaan eri sekoitussuhteilla, minkä seurauksena saadaan yleisimmät 14 ja 18 karaatin kultakorut.

Mitä kultakoru sisältää?

Korkealaatuisten kultakorujemme valmistajat ovat omistautuneet sille, että niiden tuotteet ovat täysin ympäristöystävällisiä ja turvallisia käyttäjilleen. Heidän käyttämässään kullassa yhdistyvät huolellisesti valitut metallit, kuten hopea, sinkki ja kupari, jotta erilaiset kultaiset sävyt saadaan aikaan ja samalla varmistetaan korujen riittävä kestävyys.

Vastuulliset kultakorut

Valmistajamme eivät ainoastaan pidä huolta korujensa laadusta, vaan myös koko maailmasta. He noudattavat tiukkoja kestävän kehityksen standardeja ja kunnioittavat ihmisoikeuksia koko valmistusprosessin ajan. Korkealaatuiset kultakorut eivät ole pelkästään kauniita esineitä, vaan myös pitkäaikainen sijoitus, joka säilyttää arvonsa ajan myötä. Näin voit olla varma siitä, että kultakorujemme arvo säilyy ja kasvaa vuosien varrella.

Valmistajamme ovat ylpeitä muotoilustaan ja yksityiskohtaisesta viimeistelystään, ja he pyrkivät vaalimaan näitä ominaisuuksia jokaisessa luomuksessaan. Siksi he tarjoavat elinikäisen takuun jokaiselle korulle, jotta voit huoletta nauttia korusi kauneudesta ja laadusta vuosikymmeniä eteenpäin. Lisätietoja valmistajiemme arvoista ja sertifikaateista löydät heidän virallisilta verkkosivuiltaan

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja
Nouto Matkahuollon palvelupisteestä
3,90 €
Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-kauppaan tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-3 työpäivän aikana.
Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista
3,90 €
Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin. Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon pakettiautomaattiin pääsääntöisesti 1-3 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin.
Posti Pikkupaketti kotiinkuljetus
3,90 €
Postin Pikkupaketti toimitetaan vastaanottajan Postiluukkuun tai -laatikkoon arviolta 2–3 työpäivässä. Mikäli lähetys ei luukkuun tai laatikkoon mahdu, on se haettavissa lähimmästä Postin noutopisteestä.
Nouto
0,00 €
Nouto liikkeeltä osoitteesta Porrassalmenkatu 17, 50100 Mikkeli

Toimitusehdot

Valitse sopivan kokoinen kierteetön kantaosa

Vinkkejä kantaosan takaosan koon valintaan

Kantaosan takaosan leveydeksi saatavilla on 3mm ja 4mm vaihtoehdot. Tässä muutamia asioita mitä kannattaa huomioida sopivaa kokoa valitessa:

 • Parantumassa oleviin lävistyksiin suosittelemme 4mm takaosaa.
 • Suun sisäpuolelle tulevat lävistykset esim. huulikoru vaatii myös 4mm takaosan, jotta takaosa ei uppoa suun sisäpuolella olevaan pehmeään kudokseen.
 • Mikäli valitset ison koristeellisemman (esim. kaaren mallinen) kärkiosan, Labret kantaosa 4mm leveys antaa myös korullesi lisätukea.
 • Nenänsivu lävistyksessä 3mm takaosa ei kerää räkää niin paljon eikä vie turhaan tilaa sieraimesta. Se ei myöskään näy sieltä pienemmällä takaosalla eikä tunnu epämiellyttävälle käytössä.
 • Tragus lävistyksessä 3mm takaosa helpottaa nappikuulokkeiden käyttöä, eikä kerää niin paljon korvavahaa itseensä.

Vinkkejä pituuden ja paksuuden valintaan

Huomioithan, että kokoehdotukset ovat suuntaa antavia suosituksia ja varmistuksen sinulle täydellisesti sopivasta koosta saat lävistysliikkeestä.

Kierteettömän labret kantaosan kanssa seuraaviin lävistyksiin:

 • Korvakoru (käytetyimmät koot ovat 0,8mm-1,2mm paksuus ja 5mm-7mm pituus.)
 • Rustokoru ( helix-, forward helix-,conch- ja tragus koru käytetyimmät koot ovat 1,2mm paksuus ja 6mm-7mm pituus.)
 • Nenäkoru (käytetyimmät koot ovat 0,8mm-1,2mm paksuus ja 6mm-7mm pituus.)
 • Huulikoru (medusa-,labret- ashley koru, käytetyimmät koot ovat 1,2mm paksuus ja 7mm-8mm pituus.)

Mikäli sinulla on perus korvakoru lävistyksessäsi suosittelemme 0,8mm paksuutta.

Lävistyskorun mittausohjeet

Helpompaan korun asennukseen

Asennustapin koon valinta

Valitse asennustappisi tilaamasi korun koon mukaan. Jos korusi on siis kokoa 1,2mm valitse myös asennustapin paksuudeksi 1,2mm. Kierteetön asennustappi sopii kierteettömien korujen asennukseen. Voit myös varovasti taivuttaa hieman asennustappia vinoksi, jolloin saat sen paremmin korvan ahtaisiin lävistyksiin, kuten forward helix ja tragus lävistyksiin. Säilytä asennustappi myös muita korujasi varten, koska voit käyttää sitä kaikissa samalla paksuudella ja kiinnitysmekanismeilla olevilla koruillasi.

Asennustappia voi käyttää myös venytyspuikkona!

Asennustappi soveltuu todella hyvin myös venyttämiseen. Asennustappi on suunniteltu niin että toinen pääty on hyvin ohkainen, jotta löytäisit lävistysreikäsi helposti ja toinen pää asennustapista on halutun paksuuden kokoinen. Jos esimerkiksi septum korusi on tällä hetkellä 1,2mm paksuinen voit tilata 1,6mm paksuisen asennustapin ja 1,6mm paksuisen korun jonka saat asennustapilla helposti paikalleen. Näin pääset turvallisesti pikkuhiljaa haluttuun kokoon.

Kierteettömiin koruihin sopiva asennustappi

Uutiskirjeen tilaajalle

-15%

Ekasta tilauksesta

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.