I Love Me messut 2023 – LuxJewelle mukana tapahtumassa osastolla 6t29!

I Love me Messut

Messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 20.-22-10-2023

Messuilla pääset tutustumaan koko tiimiimme henkilökohtaisesti!

Lävistäjämme Aunetta mahdollistaa lävistyshaaveesi turvallisesti. Hänen pihtivapaa lävistystekniikkansa yhdistettynä huippuosaamiseen tekee lävistysprosessista nopean ja kivuttoman.
Lävistettäessä käytämme aina steriilejä hanskoja ja muita työvälineitä. Käytössämme on korkeimman luokituksen pika-autoklaavi, jolla steriloimme tuotteet ennen toimenpidettä.

Mukanamme on koko verkkokaupan koruvalikoima
, josta löydät varmasti sinulle sopivat vaihtoehdot.
Koko valikoimamme on hyödynnettävissä uusiin lävistyksiin, tai voimme vaihtaa korut yllesi parantuneeseen lävistykseen ✨

I Love Me Messut

Tapahtuma kokoaa saman katon alle kauneuden, muodin ja hyvinvoinnin kiinnostavimmat brändit ja tuoreimmat trendit. I love me toimii hyvinvoinnin ja inspiraation lähteenä ja tuo mukanaan hyvää oloa – niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Tänä vuonna tapahtuman pääyhteistyökumppanina toimii MIELI Suomen Mielenterveys ry.

Pohjois-Euroopan suurin ja energisin hyvinvointitapahtuma tarjoaa tietoa, elämyksiä ja inspiraatiota. I love me on tänä vuonna täynnä kauneutta, muotia ja hyvinvointia. Tapahtuma tuo esiin, kuinka todellinen hyvinvointi muodostuu monesta erilaisesta tulokulmasta, ja kauneus on erikokoista, -näköistä ja -taustaista.

Ohjelmassa on mukana valovoimaisia esiintyjiä sekä innostavia esityksiä ja puheenvuoroja sisäisen ja ulkoisen hyvinvoinnin teemoista. Laaja kattaus asiantuntijoita esittelee uutuuksia ihon-, kauneuden- ja hiustenhoidon, muodin, liikunnan ja terveyden alalta. Työpajoissa joogan, mindfullnesin ja muiden aktiviteettien parissa pääset mukaan nauttimaan lempilajeistasi tai kokeilemaan jotain ihan uutta.


Tavataan messuilla!

Lue lisää messuista täältä!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
Uutiskirjeen tilaajalle

-15%

Ekasta tilauksesta

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.