(1 tuotearvio)
Kaos Softwear

Häivekoru -siliconi

10,00 

 • Implanttitason silikoni
 • Häivekoru
 • Valmistajan takuu valmistusvirheitä vastaan

 

Lisätty toivelistaan
Lisätty toivelistaan

Katso suosikkisi toivelistalta

Jälkitoimitus tuotteiden toimitusaika on 1-3 viikkoa.

Sydän on Kaos Softwearin uusin innovatiivinen muotoilu häivekoruissa! Puristamalla “sydämen” molemmat puolet yhteen, se painuu kokoon, jolloin sinun on helppo vetää se paikalleen lävistykseen. Kun häivekoru on asetettu paikalleen, “sydän” avautuu ja pitää korun paikoillaan.

Tätä häivekoru voit käyttää mm. korvanlehti- ja rustolävistyksissä, nenänsivu- ja huuli lävistyksissä.

Vinkki: Voit käyttää pienen määrän voidetta korua asettaessasi, voide vähentää kitkaa ja koru liukuu reiän läpi paremmin.

Katso häivekorun asennus alla olevasta videosta.


Täältä löydät meidän Tiktok-videomme häivekorusta.

Silikoniset lävistyskorut

Kaos Softwear on erikoistunut maailman joustavimpien ja mukavimpien korkealuokkaisten silikonikorujen valmistukseen. He tarjoavat implanttitasoisesta silikonista valmistettuja koruja, jotka ovat täysin bioyhteensopivia (materiaali on jatkuvassa vuorovaikutuksessa elimistön solujen ja kudosten kanssa, eikä saa aiheuttaa elimistön hylkimistä).

Kaikki materiaalit hankitaan ja valmistetaan Yhdysvalloissa. Käytetyt materiaalit ovat erätestattuja ja niillä on käyttöturvallisuustiedotteet, jotka ovat aina asiakkaiden saatavilla. Kaos Softwear Body Jewelry täyttää hallituksen turvallisuusmääräykset California Prop 65:n ja nykyisten lyijyn, ftalaattien ja kadmiumin käyttöä rajoittavien määräysten mukaisesti.

 

Lisätiedot

Materiaali

Implanttitason silikoni

Brändi

Paksuus

, ,

Pituus

6mm, 8mm, 10mm

1 arvio tuotteelle Häivekoru -siliconi

1-1 1:n arvostelusta
 1. Tilasin 7v tyttärelle nämä, ja käyttää näitä treeneissä, ettei korvakorut tartu mihinkään ja repeydy. Ovat huomaamattomat ja helppo laittaa.

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja

Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin.

Nouto Matkahuollon palvelupisteestä tai pakettiautomaatista

 3,90 €
Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-kauppaan tai R-kioskiin pääsääntöisesti 2-4 työpäivän aikana.

Posti Pikkupaketti kotiinkuljetus

5,90 €
Postin Pikkupaketti toimitetaan vastaanottajan Postiluukkuun tai -laatikkoon arviolta 2–4 työpäivässä. Mikäli lähetys ei luukkuun tai laatikkoon mahdu, on se haettavissa lähimmästä Postin noutopisteestä.

Matkahuollon paketti kotiovelle toimitettuna

12,90 €
Toimitus ovellesi sovittuna ajankohtana, myös iltaisin ja lauantaisin. Saat ilmoituksen saapuvasta paketista tekstiviestillä toimitusajan sopimiseksi. Kotijakelu-paketti kuljetetaan pääsääntöisesti 1–3 arkipäivän kuluessa.

Nouto

0,00 €
Nouto Mikkelin Showroomilta osoitteesta Porrassalmenkatu 17 B, 50100 Mikkeli

Toimitusehdot

Valitse sopivan kokoinen kierteetön kantaosa

Vinkkejä kantaosan takaosan koon valintaan

Kantaosan takaosan leveydeksi saatavilla on 3mm ja 4mm vaihtoehdot. Tässä muutamia asioita mitä kannattaa huomioida sopivaa kokoa valitessa:

 • Parantumassa oleviin lävistyksiin suosittelemme 4mm takaosaa.
 • Suun sisäpuolelle tulevat lävistykset esim. huulikoru vaatii myös 4mm takaosan, jotta takaosa ei uppoa suun sisäpuolella olevaan pehmeään kudokseen.
 • Mikäli valitset ison koristeellisemman (esim. kaaren mallinen) kärkiosan, Labret kantaosa 4mm leveys antaa myös korullesi lisätukea.
 • Nenänsivu lävistyksessä 3mm takaosa ei kerää räkää niin paljon eikä vie turhaan tilaa sieraimesta. Se ei myöskään näy sieltä pienemmällä takaosalla eikä tunnu epämiellyttävälle käytössä.
 • Tragus lävistyksessä 3mm takaosa helpottaa nappikuulokkeiden käyttöä, eikä kerää niin paljon korvavahaa itseensä.

Vinkkejä pituuden ja paksuuden valintaan

Huomioithan, että kokoehdotukset ovat suuntaa antavia suosituksia ja varmistuksen sinulle täydellisesti sopivasta koosta saat lävistysliikkeestä.

Kierteettömän labret kantaosan kanssa seuraaviin lävistyksiin:

 • Korvakoru (käytetyimmät koot ovat 0,8mm-1,2mm paksuus ja 5mm-7mm pituus.)
 • Rustokoru ( helix-, forward helix-,conch- ja tragus koru käytetyimmät koot ovat 1,2mm paksuus ja 6mm-7mm pituus.)
 • Nenäkoru (käytetyimmät koot ovat 0,8mm-1,2mm paksuus ja 6mm-7mm pituus.)
 • Huulikoru (medusa-,labret- ashley koru, käytetyimmät koot ovat 1,2mm paksuus ja 7mm-8mm pituus.)

Mikäli sinulla on perus korvakoru lävistyksessäsi suosittelemme 0,8mm paksuutta.

Lävistyskorun mittausohjeet

Helpompaan korun asennukseen

Asennustapin koon valinta

Valitse asennustappisi tilaamasi korun koon mukaan. Jos korusi on siis kokoa 1,2mm valitse myös asennustapin paksuudeksi 1,2mm. Kierteetön asennustappi sopii kierteettömien korujen asennukseen. Voit myös varovasti taivuttaa hieman asennustappia vinoksi, jolloin saat sen paremmin korvan ahtaisiin lävistyksiin, kuten forward helix ja tragus lävistyksiin. Säilytä asennustappi myös muita korujasi varten, koska voit käyttää sitä kaikissa samalla paksuudella ja kiinnitysmekanismeilla olevilla koruillasi.

Asennustappia voi käyttää myös venytyspuikkona!

Asennustappi soveltuu todella hyvin myös venyttämiseen. Asennustappi on suunniteltu niin että toinen pääty on hyvin ohkainen, jotta löytäisit lävistysreikäsi helposti ja toinen pää asennustapista on halutun paksuuden kokoinen. Jos esimerkiksi septum korusi on tällä hetkellä 1,2mm paksuinen voit tilata 1,6mm paksuisen asennustapin ja 1,6mm paksuisen korun jonka saat asennustapilla helposti paikalleen. Näin pääset turvallisesti pikkuhiljaa haluttuun kokoon.

Kierteettömiin koruihin sopiva asennustappi

Uutiskirjeen tilaajalle

-15%

Ekasta tilauksesta

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.