Valmistajat ja tilaukset

Merkkituotteelle me annamme paljon painoarvoa sille onko lävistyskoruja kuinka laajasti laboratorio testattu ja onko materiaalit ja työskentelytavat sertifioituja. Voit löytää kaikkien myytäviemme tuotemerkkien sivuilta lisää dataa heidän valmistamistaan lävistyskoruista. Arvostamme valmistajien avoimuutta, koska se osoittaa turvallisten materiaalien tuotannon.

Myös valmistajamme ovat vastuullisia. He valitsevat korutuotanto paikoiksi tehtaat jotka eivät syyllisty esim. lapsityövoimaan. Osa valmistajista valmistavat korunsa käsityönä.

Lisäksi merkkituotteet sisältävät parhaiden materiaalien lisäksi huippusuunnittelun sekä yksityiskohtaiset designit.

Tilaamme aktiivisesti valmistajiemme koruja valikoimaamme. Mikäli haluat tutustua valmistajiemme valikoimaan heidän sivuiltaan, niin löydät linkit alla olevasta listalta sekä ”Tuotemerkit” -kohdasta.

Mikäli sinulla herää erityinen toive johonkin tiettyyn koruun liittyen, niin otathan meihin yhteyttä! Tilaamme mielellämme mahdollisuuksien mukaan juuri sinulle sopivan korun. Meiltä saat myös apua sopivan korun löytämiseen esimerkiksi johonkin tiettyyn tilaisuuteen, tai vaikkapa asukokonaisuuteen. Oli kyseessä sitten arkisempi käyttö tai suuremmat juhlat, olemme apunasi valinnan teossa!

Uutiskirjeen tilaajalle

-15%

Ekasta tilauksesta

*Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei koske BVLA-tuotteita.